Weddpaper - Printabile pentru nunta si botez

Weddpaper - Printabile pentru nunta si botez

Caracteristici
Invitatii, meniuri, marturii
Descriere
Invitatii de nunta, meniuri, plicuri de bani, place card-uri, numere de masa, opis pentru asezarea invitatilor la masa si alte materiale printabile necesare unui eveninment. Print digital pe carton de calitate.
Grafica personalizata. Daca va alegeti una din invitatiile de pe site, dar ati vrea sa modificam ceva la ea, pentru a se potrivi mai bine evenimentului vostru, personalizarea se face cu drag si gratuit.
Detalii suplimentare
Invitatii simple si elegante, invitatii deosebite, invitatie cu sigiliu, invitatie cu poza mirilor, invitatii moderne, invitatii de nunta “altfel”, invitatii toamna, invitatii transparente, invitatii carton special, invitatii personalizate, invitatii nunta premium.
Invitatii de botez. Invitatii pentru botez tematic. Invitatie nunta si botez. Invitatie botez gemeni. Se pot face seturi cu meniu si plic de bani in aceeasi tema.
Plicuri de bani pentru nunta si botez. Plic pentru dar cu buzunar inchis, ce pastreaza bacnotele in siguranta. Plicul de bani face parte din set cu invitatia de nunta sau botez, meniu, numar de masa.
Numere de masa pentru nunta si botez. Fac parte din set cu invitatia de nunta, plic de bani si meniu nunta, cu acelasi design.
Place-card pentru nunta
664 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 16 Oct, 15:00