Weber N19 glet de finisaj pe baza de rasini 5 kg

11 RON
1 / 4

Weber N19 glet de finisaj pe baza de rasini 5 kg

11 RON
Caracteristici
Vopsele, zidarii, tencuieli
Descriere
Domenii de utilizare
Se utilizeazã la finisarea în strat subţire a suprafeţelor interioare, la renovãri, reparaţii (umpleri de pori, fisuri, etc.). Se aplicã înainte de tapetare, zugrãvire sau vopsire a pereţilor şi tavanelor în incinte uscate. Se aplicã peste gleturi de încãrcare pe bazã de ipsos sau ciment (weber N17, weber N15), tencuieli mecanizate pe bazã de ipsos sau tinciuri drişcuite fin. Se poate aplica şi peste suprafeţe de beton vibrat ce nu necesitã un strat de nivelare grosierã. Recomandat pentru gips-carton.
Compoziţie
Pulbere de culoare albã pe bazã de rãşini sintetice, cu adaosuri minerale, de calitate profesionalã. Aplicabil în strat de pâna în 2 mm. Are rezistenţã şi aderenţã bunã la suport.
Culori Alb
Ambalare În saci de hârtie de 5 kg. Paleţi de 540 kg (108 saci).
Pregătirea suportului
Suprafaţa suport trebuie sa fie curatã, nedeformabilã, uscatã, fixã, lipsitã de substanţe antiaderente (grãsimi, bitum, praf, etc.) şi sã aibã vârsta de maturizare. Se vor îndepãrta în prealabil straturile superficiale, cu rezistenţã mecanicã slabã.
Mod de preparare şi de lucru
Se toarnã conţinutul unui sac în cca. 7,5 - 8 litri de apã curatã, rece şi se amestecã cu ajutorul unui mixer electric pânã se obţine un amestec omogen, fãrã aglomerãri. Dupã un repaus de cca. 5 minute, se reamestecã. Materialul astfel obţinut se aplicã manual sau mecanizat. Aplicarea manualã se va face cu o gletierã de inox curatã în grosime de maxim 2 mm pe strat. Urmãtorul strat se va aplica dupã uscarea celui precedent. Stratul final nu trebuie sã depãşeascã 3 mm. Timpul de uscare poate varia în funcţie de umiditatea şi temperatura mediului. Straturile aplicate se pot finisa prin lisare cu fierul de glet înainte ca materialul sã facã prizã. Suprafaţa uscatã poate fi şefuitã cu hârtie abrazivã foarte finã. Praful rezultat se va curãţa de pe suprafaţa suport cu o perie (bidinea, pensulã) moale.
Vezi mai multe detalii si cumpara
743 vizualizari Bucuresti 26 Mar 12:05