11 Lei

Weber N19 glet de finisaj pe baza de rasini 5 kg

Vezi pagina: Constructii-depozit.ro
  • Vopsele, zidarii, tencuieli
Bucuresti, 02 nov, 12:05

Descriere anunt

Weber N19 glet de finisaj pe baza de rasini 5 kg

Domenii de utilizare

Se utilizeazã la finisarea in strat subtire a suprafetelor interioare, la renovãri, reparatii (umpleri de pori, fisuri, etc.). Se aplicã inainte de tapetare, zugrãvire sau vopsire a peretilor si tavanelor in incinte uscate. Se aplicã peste gleturi de incãrcare pe bazã de ipsos sau ciment (weber N17, weber N15), tencuieli mecanizate pe bazã de ipsos sau tinciuri driscuite fin. Se poate aplica si peste suprafete de beton vibrat ce nu necesitã un strat de nivelare grosierã. Recomandat pentru gips-carton.

Compozitie

Pulbere de culoare albã pe bazã de rãsini sintetice, cu adaosuri minerale, de calitate profesionalã. Aplicabil in strat de pana in 2 mm. Are rezistentã si aderentã bunã la suport.

Culori Alb

Ambalare In saci de hartie de 5 kg. Paleti de 540 kg (108 saci).

Pregatirea suportului

Suprafata suport trebuie sa fie curatã, nedeformabilã, uscatã, fixã, lipsitã de substante antiaderente (grãsimi, bitum, praf, etc.) si sã aibã varsta de maturizare. Se vor indepãrta in prealabil straturile superficiale, cu rezistentã mecanicã slabã.

Mod de preparare si de lucru

Se toarnã continutul unui sac in cca. 7,5 - 8 litri de apã curatã, rece si se amestecã cu ajutorul unui mixer electric panã se obtine un amestec omogen, fãrã aglomerãri. Dupã un repaus de cca. 5 minute, se reamestecã. Materialul astfel obtinut se aplicã manual sau mecanizat. Aplicarea manualã se va face cu o gletierã de inox curatã in grosime de maxim 2 mm pe strat. Urmãtorul strat se va aplica dupã uscarea celui precedent. Stratul final nu trebuie sã depãseascã 3 mm. Timpul de uscare poate varia in functie de umiditatea si temperatura mediului. Straturile aplicate se pot finisa prin lisare cu fierul de glet inainte ca materialul sã facã prizã. Suprafata uscatã poate fi sefuitã cu hartie abrazivã foarte finã. Praful rezultat se va curãta de pe suprafata suport cu o perie (bidinea, pensulã) moale.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!