VXL Fun - Organizator de evenimente

VXL Fun - Organizator de evenimente

Caracteristici
Petreceri copii
Descriere
Cine suntem?
VXL Fun – o echipa tanara, plina de energie si creativitate. Activitatea noastra se imparte in doua ramuri distincte: organizarea de evenimente corporate si organizarea de evenimente pentru copii.
Pentru companii, am dezvoltat pana in prezent activitati inovative pentru teambuilding-uri, zile ale companiei sau petreceri tematice, atat in Bucuresti, cat si in alte orase.
In cadrul sectiunii dedicate copiilor, am organizat in principal aniversari, in diferite locatii exterioare (in parcuri de aventura, in locuri de joaca special amenajate) si interioare (gelaterii, cluburi de joaca, acasa la sarbatoriti).
Ce oferim?
Activitati si produse personalizate in functie de cerintele clientului – in principiu, transformam orice spatiu intr-un loc de distractie, atat pentru adulti, cat si pentru copii.
Prin ce ne diferentiem?Activitatile propuse de noi variaza de la jocuri bazate pe probe fizice, la jocuri ce presupun rezolvarea de probleme de logica. Scopul lor este, in primul rand, recreerea participantilor si, in al doilea rand, consolidarea relatiilor din cadrul grupului. Mai mult decat atat, activitatile noastre sunt de doua feluri: mobile, perfect adaptabile oricarei locatii si dedicate – dezvoltate special pentru o locatie anume.
12 vizualizari Bucuresti 11 Iul 23 14:55