Vopsea lavabila interior Casa Bella

90 RON
1 / 1 ...

Vopsea lavabila interior Casa Bella

90 RON
Caracteristici
Vopsele, zidarii, tencuieli
Descriere
Vopseaua lavabila Casabella este pe baza de dispersii apoase, pigmenti, materiale de umplutura si aditivi specifici.Aceasta se utilizeaza la interior si este caracterizata de o acoperire foarte buna, aplicabilitate usoara, etalare buna, uscare rapida, grad de alb ridicat cu rezistenta la ingalbenire, aderenta foarte buna la suport. Produsul are un continut redus de compusi organici volatili si formeaza pelicula permeabila la vaporii de apa, eliminand pericolul formarii condensului si dezvoltarii microorganismelor.Casabella este o vopsea alba recomandata pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare ale peretilor si tavanelor din beton, zidarie, tencuiala, gips, gipscarton, ale constructiilor civile si industriale, noi sau renovate.

Consumul teoretic este de 13-15 mp / litru / strat sau 8-9 mp / kg / strat, in functie de natura suportului si de metoda de aplicare.

La achizitionarea unei vopsele pentru interior Casabella 15L primiti gratuit o amorsa de perete Policolor 3L. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.
Vezi mai multe detalii si cumpara
18 vizualizari Bucuresti ieri; 14:20