Vopsea lavabila interior Duraziv Kauciuc

175 RON
1 / 1 ...

Vopsea lavabila interior Duraziv Kauciuc

175 RON
Caracteristici
Vopsele, zidarii, tencuieli
Descriere
Vopsea superlavabila alba si baza nuantare pentru interior
Descriere produs:
Vopseaua superlavabila Duraziv Kauciuc® pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare este astfel formulata incat asigura elasticitate ridicata finisarilor realizate cu acest produs, acoperind eventualele viitoare fisuri din suport, dar si o rezistenta deosebita la murdarire si uzura. Se caracterizeaza prin lavabilitate si putere de acoperire foarte buna (clasa 2 lavabilitate), aplicare foarte usoara si buna etalare, conferind suportului o finisare de calitate.
Vopseaua se poate utiliza ca atare, pentru obtinerea unor suprafete mate de culoare alb stralucitor, dar in acelasi timp constituie si baza alba pentru nuantare. Aceasta se poate colora conform cartelelor Duraziv, folosind amestecurile standard de coloranti Duraziv colorant superconcentrat (cartela restransa) sau in sistemul de nuantare POS (cartela extinsa de nuante).
Caracteristici principale:
- prezinta lavabilitate remarcabila
- putere de acoperire exceptionala
- excelenta aplicabilitate (aplicare usoara si fara stropire)
- pelicula hidrofoba si permeabila la vapori, care asigura “respiratia“ peretilor
- intretinere usoara datorita rezistentei la patare si murdarire, precum si capacitatii ridicate de a rezista la frecare umeda
- aderenta deosebita la suport
- rezistenta la uzura, zgariere si socuri mecanice, avand elasticitate deosebita
- rezistenta deosebita la saponificare, putandu-se aplica pe orice suprafata minerala, precum: tencuieli uzuale de var-ciment, gleturi de ipsos, beton, placi de gips-carton, pe vopsitorii vechi rezistente la frecare si uzura
Utilizare: vopsirea suprafetelor minerale interioare noi (gips carton, glet de ciment, ipsos) sau renovarea suprafetelor acoperite cu vopsele pe baza de dispersii sau tapetate. Nu se aplica peste vopsele pe baza de solvent, zugraveli de var sau huma.
Ambalaj 15 L
Vezi mai multe detalii si cumpara
884 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 26 Mar 20:00