42 Lei

Vopsea gene sprancene profesionala Ilash Dr. Temt

  • Cosmetice dama
  • Ingrijire par
Bucuresti, 26 sep, 11:29
Urca primul in lista

Descriere anunt

Vopsea gene sprancene profesionala Ilash Dr. Temt

Vopseaua de gene si sprancene neagra profesionala 30 ml Ilash Dr. Temt este recomandata pentru toate tipurile de par, avand totodata calitatea de a stimula cresterea genelor si a sprancenelor.

Detalii suplimentare

Vopseaua de gene si sprancene neagra profesionala 30 ml Ilash Dr. Temt este recomandata pentru toate tipurile de par, avand proprietatea de a patrunde foarte rapid in par si de a rezista mult timp, cu o acoperire foarte buna, inclusiv a parului incaruntit. Se poate aplica pe gene, sprancene, barba, mustata, zone intime.

Vopseaua de gene si sprancene profesionala 30 ml Ilash Dr. Temt este produsa in sase nuante clare, NEGRU, NEGRU ALBASTRUI, MARO INCHIS, MARO DESCHIS, ALBASTRU, GRAFIT (GRI) ce pot fi combinate intre ele pentru a obtine culori speciale, personalizate tipului de ten.

Un tub de Vopsea de gene si sprancene Ilash ajunge in medie pentru 80 DE UTILIZARI.

ILASH este o gama noua de vopsea profesionala de gene si sprancene, produsa de Laboratoarele Dr. Temt, cel mai solicitat produs la ora actuala in Romania, poate si cea mai buna vopsea de gene si sprancene datorita gramajului mare, calitatii profesionale si pretului foarte bun.