Victory of Art - Cursuri de teatru

Victory of Art - Cursuri de teatru

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: dezvoltare personala
Descriere
Victory of Art - cursuri de teatru Bucuresti, dezvoltare personala prin teatru, cursuri de teatru pentru copii, adolescenti, scoala de actorie pentru copii si adolescenti!
Detalii suplimentare
Participand la cursurile noastre, vei descoperi si lucra toate laturile artei actorului: de la exercitii de dictie si respiratie, exercitii de atentie, memorie, concentrare, ritm, miscare scenica, expresivitate corporala, improvizatie, jocuri pana la forma finala: interpretarea unui text dramatic intr-un spectacol care va avea loc la finalul modulului. (curs actorie copii, curs actorie adolescenti, cursuri actorie adulti, curs improvizatie, curs pantomima).
Pe langa modulele de actorie pentru copii, adolescenti si adulti, Victory of Art te asteapta acum la o serie de cursuri care sa te introduca in lumea magica a filmului, muzicii si a dansului.
Cursurile noastre de film si cinematografie te vor ajuta sa descoperi ce se ascunde in spatele unei pelicule, de la prima schita la genericul de final, sa studiezi in profunzime diferenta dintre a fi actor pe o scena de teatru si a fi actor intr-o poveste filmata. (curs de film) Consideri ca ai voce si vrei sa iti imbunatatesti calitatile vocale? Chitara este instrumentul tau preferat si vrei sa il studiezi alaturi de un profesor? Cursurile noastre de chitara si interpretare muzicala/ canto iti pun la dispozitie mijloacele necesare pentru a-ti indeplini aceste obiective. (curs canto, curs de chitara)
Iti place sa dansezi? Sau esti prea timid ca sa faci primii pasi pe acorduri muzicale? Iti doresti o cariera pe scena sau activezi deja in domeniul artistic si te simti atras de dans? Lasa-te purtat de acorduri frenetice si vino la cursurile noastre! (curs dans in teatru)
28 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Iul 23; 15:15