Ventilator Ruck RS 100

471 RON
...

Ventilator Ruck RS 100

471 RON
Descriere
Ventilatorul in-line circular de tubulatura Ruck RS este un ventilator profesional din metal intrebuintat pentru pentru a fi montate pe canalele de ventilatie pentru introducerea si evacuarea aerului. Datorita lamelor curbate inapoi, ventilatorul tubului este capabil sa produca eficienta ridicata, consum redus de energie si nivel scazut de zgomot la diferente mari de presiune. Ventilatorul de tubulatura Ruck (seria RS) este actionat cu un transformator Jerk in 5 trepte (TEE015) sau cu un controler electronic continuu (MTY sau ETY).

Ventilatorul se poate monta orizontal sau vertical, conform cerintelor de proiect. Ventilatorul are carcasa metalica acoperita in vopsea cu pulbere de culoare gri deschis (RAL 7035). Motorul de actionare cu rotor extern este inchis, iar protectia termica este asigurata prin intermediul unui contact termic integrat in infasurare. Elicea este echilibrata impreuna cu motorul conform clasei de calitate G 6.3, DIN / ISO 1940 in doua suprafete. Pentru utilizare fara intretinere sunt folositi rulmenti cu ungere pe intreaga durata de viata, etansati pe ambele parti. Cutia de conexiuni este localizata in exteriorul carcasei. Control turatie: tensiune si electronic.

Caracteristici:

Ventilator centrifugal cu palete orientate inapoi.
Carcasa metal vopsita in camp electrostatic (RAL 7035).
Include cutie de borne.
Turatie reglabila.
Termocontact integrat.
Disponibil cu o capacitate de 240 mc/h pana la maximum 1170 mc/h, si in functie de capacitate, are un diametru de conectare tubulatura de la 100 mm pana la maxim 315 mm.
Ventilatorul Ruck RS este un ventilator de tubulatura universal din metal, cu rotor exterior. Este disponibil in varianta cu motor AC de inalta eficienta, cu reglaj continuu al turatiei.

Fabricat in Germania!
Vezi mai multe detalii si cumpara
109 vizualizari Ilfov, Voluntari, 22 Sep, 12:55