Ventilator Ruck EM 150L E2M 01

613 RON
...

Ventilator Ruck EM 150L E2M 01

613 RON
Descriere
Ventilatorul in-line circular de tubulatura Ruck EM 150 E2 01 este un ventilator profesional intrebuintat pentru transportarea fluxului de aer si intensificarea acestuia in interiorul sistemului canalelor de ventilare. Ventilatorul de tubulatura Ruck Etamaster este un ventilator diagonal cu paletele elicei profilate tridimensional si un difuzor profilat tridimensional in aval. Acest lucru are ca rezultat cea mai mare eficienta aerodinamica posibila. Elicea este echilibrata in doua suprafete conform clasei de calitate G 6.3 DIN/ISO 1940. Motor de inductie asincron cu 3 trepte de viteza. Motorul este protejat in zona statorului si nu perturba aerodinamica. Un contact termic integrat protejeaza motorul la suprasarcina. Conectarea electrica prin intermediul cutiei de borne integrata in carcasa.

Pozitie de montaj variabila, montaj posibil pe orizontala si pe verticala. Instalare directa in linie, in reteaua de tubulaturi. Consola de montaj integrata pentru montare usoara. Carcasa PPGF30 vopsita in RAL 7012, gri bazalt. Prin deschiderea consolei de montaj carcasa poate fi rotita cu usurinta pentru a aduce cutia de borne in pozitia dorita. Reducerea semnificativa a pierderilor de debit duce de asemenea la diminuarea sunetului si, corelat cu designul care reduce vibratiile, se ajunge la o functionare lina. Materialul constructiv de inalta performanta contine in proportie de 30% fibra de sticla si este foarte rezistent la coroziune si la intemperii.

Caracteristici:

Elice diagonala cu vane de ghidare tridimensionale montate in aval.
Carcasa din plastic rezistent la coroziune.
Motor AC.
3 trepte de viteza.
Termocontact integrat.
Include consola de montaj, suport de fixare.
Electronica integrata.
Monitorizarea interna a temperaturii electronice.
Ventilatorul Ruck EM...E este un ventilator de tubulatura usor de instalat, cu capacitate mare de ventilare si performanta ridicata. Ruck EM 150L E2M 01 e disponibil cu trei viteze si e special conceput pentru ventilatia spatiilor casnice si comerciale, care necesita presiune ridicata, flux de aer puternic si nivel redus de zgomot. Este disponibil in varianta cu motor AC robust cu trei trepte de turatie.

Marcajul CE conform Declaratiei de Conformitate aferenta Directivei 2004/108/CE cu privire la compatibilitatea electromagnetica - Declaratia de Incorporare conform Directivei 2006/42/CE privind echipamentele tehnice - Directiva
2009/125/CE (Reg. 1253/2014/UE).
Fabricat in Germania!
Vezi mai multe detalii si cumpara
113 vizualizari Ilfov, Voluntari, 22 Sep, 12:55