Ventilator Ruck DVA 225 E2 30

1.243 RON
1 / 1 ...

Ventilator Ruck DVA 225 E2 30

1.243 RON
Descriere
Ventilatorul Ruck DVA este un ventilator radial de acoperis cu lame curbate inapoi si evacuare verticala. Carcasa din aluminiu AlMg3 rezistent la intemperii cu inaltime constructiva foarte redusa. Evacuarea de aer este protejata printr-o grila de protectie impotriva atingerii, pasarilor, mizeriei si altor obiecte straine. Placa de baza din tabla de otel galvanizata cu duza de admisie aer ambutisata adanc si bolturi filetate pentru posibilitatea conectarii de flanse si accesorii conform DIN 24154/EN 12 220. Ventilatorul a fost conceput pentru montaj facil pe soclu de acoperi s (accesoriu optional) fara a fi necesara indepartarea carcasei. Refularea verticala miscoreaza murdarirea acoperisului. In plus nivelul fonic la radiatie este sensibil mai scazut decat la refularea orizontala.

Elicea cu eficienta optimizata cu palete orientate inapoi este montata pe rotorul extern al unui motor cu control prin tensiune. Elicea este echilibrata impreuna cu motorul conform clasei de calitate G 6.3, DIN / ISO 1940 in doua suprafete. Motorul de actionare este echipat, pentru utilizare fara intretinere, cu rulmenti cu ungere pe intreaga durata de viata, etansati pe ambele parti. Protectia termica a motorului este asigurata prin intermediul unui contact termic integrat in infasurare si conectat intern in serie. Alimentarea electrica se face prin intermediul cablului scos in exterior prin placa de baza a carcasei.

Caracteristici:

Ventilator centrifugal cu palete orientate inapoi, rezistent la intemperii.
Evacuare verticala.
Carcasa fabricata din aliaj de aluminiu AlMg3, frumos si solid prelucrata.
Termocontact integrat.
Turatie reglabila.
Rulmenti cu bile fara intretinere, cu o durata de viata lunga.
Motor electric asincron monofazat (230V, 50Hz) cu capac rotativ.
Dimensiuni compacte.
Partea exterioara a carcasei de aluminiu este rezistenta la apa marina.
Ventilatorul Ruck DVA este un ventilator puternic, cu tensiune controlabila, echipat cu un motor electric asincron monofazat cu capac rotativ. Este disponibil cu motor cu curent alternativ economic (AC), care depaseste eficienta ventilatoarelor conventionale cu curent alternativ trifazat, fiind cu 50% mai economic.

Fabricat in Germania!
Vezi mai multe detalii si cumpara
409 vizualizari Ilfov, Voluntari, 21 Nov, 12:55