Ventilator Ruck DHA 190 E2 50

790 RON
1 / 1 ...

Ventilator Ruck DHA 190 E2 50

790 RON
Descriere
Ventilatorul Ruck DHA Kunstsoff este un ventilator radial de acoperis cu lame curbate inapoi si evacuare orizontala, din plastic rezistent ASA, RAL 7012. Carcasa din plastic rezistent la intemperii si UV (ASA, similar RAL7012) proiectata cu grila de protectie impotriva atingerii, pasarilor si altor obiecte straine. Placa de baza din tabla de o tel galvanizata cu duza de admisie aer ambutisata adanc si bolturi filetate pentru posibilitatea conectarii de flanse si accesorii conform DIN 24154 / EN 12220. Carcasa rabatabila pentru operatiuni de intretinere si curatare.

Elicea din plastic cu eficienta optimizata cu palete orientate inapoi este montata pe rotorul extern al unui motor cu control prin tensiune. Elicea este echilibrata impreuna cu motorul conform clasei de calitate G 6.3, DIN / ISO 1940 in doua suprafete. Pentru utilizare fara intretinere sunt folositi rulmenti cu ungere pe intreaga durata de viata, etansati pe ambele parti. Protectia termica a motorului este asigurata prin intermediul unui contact termic integrat in infasurare si conectat intern in serie, asigurat impotriva repornirii. Alimentarea electrica se face prin intermediul cablului scos in exterior prin carcasa.

Caracteristici:

Ventilator centrifugal cu palete orientate inapoi, rezistent la intemperii.
Evacuare orizontala.
Termocontact integrat.
Turatie reglabila.
Rulmenti cu bile fara intretinere, cu o durata de viata lunga.
Plastic rezistent ASA, RAL 7012.
Ventilatorul Ruck DHA KUNSTSOFF este un ventilator puternic, cu tensiune controlabila, echipat cu un motor electric asincron monofazat cu capac rotativ. Este disponibil cu motor cu curent alternativ economic (AC), care depaseste eficienta ventilatoarelor conventionale cu curent alternativ trifazat, fiind cu 50% mai economic.

Fabricat in Germania!
Vezi mai multe detalii si cumpara
229 vizualizari Ilfov, Voluntari, 19 Apr 12:55