Ventilator Ruck DHA 190 E2 40

999 RON
1 / 1 ...

Ventilator Ruck DHA 190 E2 40

999 RON
Descriere
Ventilatorul Ruck DHA este un ventilator radial de acoperis cu lame curbate inapoi si evacuare orizontala. Carcasa din aluminiu AlMg3 rezistent la intemperii cu inaltime constructiva foarte redusa. Evacuarea de aer este protejata printr-o grila de protectie impotriva atingerii, pasarilor, mizeriei si altor obiecte straine. Placa de baza din tabla de otel galvanizata cu duza de admisie aer ambutisata adanc si bolturi filetate pentru posibilitatea conectarii de flanse si accesorii conform DIN 24154/EN 12 220. Ventilatorul a fost conceput pentru montaj facil pe soclu de acoperis (accesoriu optional) fara a fi necesara indepartarea carcasei.

Elicea din plastic cu eficienta optimizata cu palete orientate inapoi este montata pe rotorul extern al unui motor cu control prin tensiune. Elicea este echilibrata impreuna cu motorul conform clasei de calitate G 6.3, DIN / ISO 1940 in doua suprafete. Motorul de actionare este echipat, pentru utilizare fara intretinere, cu rulmenti cu ungere pe intreaga durata de viata, etansati pe ambele parti. Protectia termica a motorului este asigurata prin intermediul unui contact termic integrat in infasurare si conectat intern in serie. Alimentarea electrica se face prin intermediul cablului scos in exterior prin placa de baza a carcasei. Intrerupatorul cu posibilitate de blocare cu lacat este integrat in carcasa si astfel protejat.

Caracteristici:

Ventilator centrifugal cu palete orientate inapoi, rezistent la intemperii.
Evacuare orizontala.
Carcasa fabricata din aliaj de aluminiu AlMg3, frumos si solid prelucrata.
Termocontact integrat.
Turatie reglabila.
Rulmenti cu bile fara intretinere, cu o durata de viata lunga.
Motor electric asincron monofazat (230V, 50Hz) cu capac rotativ.
Dimensiuni compacte.
Partea exterioara a carcasei de aluminiu este rezistenta la apa marina.
Ventilatorul Ruck DHA este un ventilator puternic, cu tensiune controlabila, echipat cu un motor electric asincron monofazat cu capac rotativ. Este disponibil cu motor cu curent alternativ economic (AC), care depaseste eficienta ventilatoarelor conventionale cu curent alternativ trifazat, fiind cu 50% mai economic.

Fabricat in Germania!
Vezi mai multe detalii si cumpara
194 vizualizari Ilfov, Voluntari, 20 Mar 12:55