Vata de sticla KNAUF UNIFIT 035 100mm 1200x6300 mm

15 RON
1 / 1 ...

Vata de sticla KNAUF UNIFIT 035 100mm 1200x6300 mm

15 RON
Caracteristici
Acoperisuri si accesorii
Descriere
Vata minerala de sticla Knauf UNIFIT 035 100mm 1200x6300 mm, ambalata la rola, se utilizeaza pentru izolarea acoperisurilor inclinate, ca material de umplutura intre capriori in special in spatiile cu cerinte ridicate in ceea ce priveste proprietatile de izolare termica ale constructiilor si de asemenea pentru constructiile cu acoperisuri inclinate ale caselor pasive si cu un consum de energie redus. Pe cadrul acoperisului spre exterior se monteaza folia permeabila la vaporii de apa direct pe materialul izolant, pentru a impiedica patrundereea eventualului condens in material, in acelasi timp permitandu-i produsului sa elimine condensul. La interior se va aplica o bariera impotriva umezelii, ce va impiedica patrunderea umezelii de la interior in materialul izolant printr-o folie anti-difuzie fata de vaporii de apa.

Izolarea minerală, prin tehnologia ® ECOSE este într-adevăr o schimbare revoluţionară în domeniul materialelor de izolare.
La fabricarea produselor izolante din vată minerală se foloseste un liant natural, fără formaldehidă, realizat din materiale organice regenerabile rapid, în locul produselor chimice bazate pe petrol.
® Datorită tehnologiei ECOSE, toate produsele noi fabricate din vată minerală de sticlă dobândesc un aspect complet nou. Liantul nou îi conferă produsului o culoare maro specifică, obţinută natural, fără vopsea sau coloranţi artificiali.

Ambalaj:
Produsul este furnizat sub forma de role. Pachetele sunt ambalate in folie PE, din plastic. Pachetul de protectie este marcat cu logo-ul producatorului si o placuta tip ce indica specificatiile produsului si modul de aplicare recomandat.

Produsul se vinde numai la rola de 7,56 m².
Vezi mai multe detalii si cumpara
17 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 13 Mai; 17:26