15 Lei

Vata de sticla KNAUF UNIFIT 035 100mm 1200x6300 mm

Vezi pagina: Emenatwork.ro
  • Acoperisuri si accesorii
Popesti - leordeni, 20 nov, 14:45

Descriere anunt

Vata de sticla KNAUF UNIFIT 035 100mm 1200x6300 mm

Vata minerala de sticla Knauf UNIFIT 035 100mm 1200x6300 mm, ambalata la rola, se utilizeaza pentru izolarea acoperisurilor inclinate, ca material de umplutura intre capriori in special in spatiile cu cerinte ridicate in ceea ce priveste proprietatile de izolare termica ale constructiilor si de asemenea pentru constructiile cu acoperisuri inclinate ale caselor pasive si cu un consum de energie redus. Pe cadrul acoperisului spre exterior se monteaza folia permeabila la vaporii de apa direct pe materialul izolant, pentru a impiedica patrundereea eventualului condens in material, in acelasi timp permitandu-i produsului sa elimine condensul. La interior se va aplica o bariera impotriva umezelii, ce va impiedica patrunderea umezelii de la interior in materialul izolant printr-o folie anti-difuzie fata de vaporii de apa.

Izolarea minerala, prin tehnologia ® ECOSE este intr-adevar o schimbare revolutionara in domeniul materialelor de izolare.

La fabricarea produselor izolante din vata minerala se foloseste un liant natural, fara formaldehida, realizat din materiale organice regenerabile rapid, in locul produselor chimice bazate pe petrol.

® Datorita tehnologiei ECOSE, toate produsele noi fabricate din vata minerala de sticla dobandesc un aspect complet nou. Liantul nou ii confera produsului o culoare maro specifica, obtinuta natural, fara vopsea sau coloranti artificiali.

Ambalaj:

Produsul este furnizat sub forma de role. Pachetele sunt ambalate in folie PE, din plastic. Pachetul de protectie este marcat cu logo-ul producatorului si o placuta tip ce indica specificatiile produsului si modul de aplicare recomandat.

Produsul se vinde numai la rola de 7,56 m².

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!