186.800 €

Teren Cora Alexandriei, sector 5

  • Suprafata 1.868 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 13 ml
Bucuresti, 22 oct, 13:05
Urca primul in lista

Descriere anunt

Teren Cora Alexandriei, sector 5,

Ne aflam in zona de sud-vest a Capitalei, pe Sos. Alexandriei, in sectorul 5. Pe terenurile de langa autobaza RATB Alexandriei, s-a dezvoltat in ultimii ani cea mai frumoasa si eleganta zona rezidentiala din cartier. Iar perla acestei zonei este Str. Ion Conea, strada pe care se afla si proprietatea noastra.

Inca de la intrare esti intampinat de vile impunatoare, cu arhitectura placuta ochiului, finisaje bune si curti frumos amenajate. Pana si blocurile de pe strada, cu regim mic de inaltime, sunt elegante, aspectuoase si in general credem noi, neintruzive.

Apoi, strada este asfaltata si dispune de toate utilitatile. Si e lata, cu doua benzi de circulatie si trotuare pe ambele parti. Nu il ultimul rand, strada este destinata strict riveranilor, fiind inchisa in capatul opus. Asadar liniste, zgomot putin, trafic lejer.

Proprietatea este formata din doua bunuri:

-terenul in suprafata de 1868 mp, cu dubla deschidere, atat la Str. Ion Conea, cat si in spate, unde va exista curand un drum de legatura cu Ghencea;

-casa, in suprafata de 100 de metri, cu 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie, baie si o terasa acoperita.

Terenul este majoritar ocupat cu vie si pomi fructiferi si este o minunatie! Zona este frumoasa, eleganta, cu vecini de calitate.

Situatie juridica este clara si certa. Exista certificat de urbanism recent, ce poate fi studiat de catre orice potential cumparator.

Un teren bun, intr-o zona buna, conectata la mijloace de transport in comun, la 300 de metri de Cora si Kaufland, dar si de statia lui 32. 15-20 de minute pana in Piata Unirii, cu masina si tramvaiul.

Ce va puteti dori mai mult de atat?!? Ah, un pret bun?! Ce spuneti de 100 Euro/mp?!?! Suna bine? Atunci suna si tu la numarul de telefon din anunt si hai sa-l vezi ASTAZI!