Teren 560- MP-Deschidere 15 ML | Kiseleff-Gheorghe Bratianu | Cladire Interbelic

1.599.999 €

Teren 560- MP-Deschidere 15 ML | Kiseleff-Gheorghe Bratianu | Cladire Interbelic

1.599.999 €
Caracteristici
Suprafata 560 mp Intravilan Deschidere 15 ml
Descriere
Florin Marin ^ Global Home Romania ^ Real Estate Broker ^ Imobiliare:

La 2 minute de Bld. Kiseleff in zona rezidentiala Aviatorilor, Teren cu o suprafata de 560MP avand acces catre Bl. Gheorge Bratianu si o deschidere de 15ML

Terenul este amplast in cadrul unei zone complet rezidentiale renumita pentru calitatea constructiilor cat si multiplelor sedii oficiale cu scop Politic - Diplomatic.

Scurt istoric:
Constructiile anilor 1900 - 1930 sunt cele pentru care Bucurestiul si-a castigat titulatura de "Micul Paris" avand influente pur occidentale.

Localizare:
Zona Kiseleff se află în sectorul 1 al Capitalei, în partea de nord a Municipiului Bucureşti, foarte aproape de centru. Numele vine de la Şoseaua Kisellef, una dintre cele mai importante artere din Bucureşti, care face legătura între centrul şi nordul Capitalei. Şoseaua Kiseleff porneşte din Piaţa Victoriei şi ajunge la Piaţa Presei Libere.

Administraţie şi economie:
Bulevardul Kiseleff 1958Zona Kiseleff este una selectă. Şoseaua Kiseleff traversează două parcuri mari - Kiseleff şi Herăstrău. Este renumită prin bogăţia spaţiilor verzi şi vilele istorice, majoritatea monumente de arhitectură. Dintre acestea, se remarcă clădirile Muzeului Geologic Naţional, Muzeului Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa, Muzeului Ţăranului Român, Palatul Kiseleff, Palatul Elisabeta şi biserica Izvorul Tămăduirii. Actualul muzeu al Ţaranului Român a fost construit între 1912-1939, în stil neoromânesc şi a avut de la început această destinaţie. În 1911, Ministerul Cultelor a organizat o licitaţie pentru soluţia arhitectonică şi a selectat proiectul lui Nicolae Ghika-Budeşti, realizatorul proiectului. Şi Muzeul Geologic, aflat la o clădire distanţă, a fost construit tot în stil neoromânesc şi tot cu scopul de a adăposti o clădire publică.
172 vizualizari Bucuresti ieri; 16:30