Teren langa raul Pasarea in Stefanestii de Jos - LOT de 766 mp ideal pentru casa

30.600 €

Teren langa raul Pasarea in Stefanestii de Jos - LOT de 766 mp ideal pentru casa

30.600 €
Caracteristici
Suprafata 767 mp Intravilan Deschidere 24 ml
Descriere
COMISION 0%!!! OFERTA NOUA PE PIATA, UN TEREN de 766mp LANGA RAUL PASAREA IN STEFANESTII DE JOS

Pentru cine nu stie, in perioada de boom imobiliar din anii 2005–2008 din Romania, comuna a fost tinta unor proiecte de dezvoltare, dintre care si Cosmopolis, cartier care este la 3-4 minute distanta, cu masina, de terenul nostru.

Terenul nostru este un lot de 766mp, aproape patrat, cu o deschidere foarte buna de 24mp, chiar langa raul Pasarea. Aerul este foarte curat si zona este foarte linistita, terenul fiind la marginea localitatii. In vecinatatea lui toate loturile au fost parcelate, iar zona este la inceput de dezvoltare. Strada a fost delimitata, dar inca nu s-a amenajat, aceasta va fi continuarea strazii Timisoara.
Langa acest lot, mai este de vanzare un alt lot de 715mp si se pot vinde impreuna.

Terenul este la marginea localitatii Stefanestii de Jos, unde eu consider ca este foarte bine pozitionat din punct de vedere al accesului catre Bucuresti., fiindca rutele sunt usor accesibile prin A3, centura Bucuresti sau chiar localitatea Tunari.
Prin pozele si descrierea pe care le-am facut am incercat sa ofer cat mai multe informatii despre teren, astfel incat sa identificati cat mai usor pozitia lui, dimensiunea, accesul, astfel incat sa va ajute in luarea unei decizii de cumparare.
Daca totusi sunt lucruri suplimentare pe care doriti sa le aflati, va rog sa ma contactati.

Daca terenul este cel cautat si vreti sa nu il pierdeti, va rog contactati-ma pentru o vizionare.

507 vizualizari 21 Mar, 16:00