Stefanestii de Jos, teren langa raul Pasarea, lot de 1482 mp ideal pentru casa

65.200 €

Stefanestii de Jos, teren langa raul Pasarea, lot de 1482 mp ideal pentru casa,

65.200 €
Caracteristici
Suprafata 1.482 mp Intravilan Deschidere 47 ml
Descriere
Comision 0%!!! Oferta noua pe piata, un teren de 1482 mp langa raul Pasarea in Stefanestii de Jos, terenul este format din 2 loturi.

Pentru cine nu stie, in perioada de boom imobiliar din anii 2005–2008 din Romania, comuna a fost tinta unor proiecte de dezvoltare, dintre care si Cosmopolis, cartier care este la 3-4 minute distanta, cu masina, de terenul nostru.

Terenul nostru este compus din 2 loturi in suprafata de 1482mp, cu o deschidere foarte buna de 47mp, chiar langa raul Pasarea. Aerul este foarte curat si zona este foarte linistita, terenul fiind la marginea localitatii. In vecinatatea lui toate loturile au fost parcelate, iar zona este la inceput de dezvoltare. Strada a fost delimitata, dar inca nu s-a amenajat, aceasta va fi continuarea strazii Timisoara.

Terenul este la marginea localitatii Stefanestii de Jos, unde eu consider ca este foarte bine pozitionat din punct de vedere al accesului catre Bucuresti., fiindca rutele sunt usor accesibile prin A3, centura Bucuresti sau chiar localitatea Tunari.
Prin pozele si descrierea pe care le-am facut am incercat sa ofer cat mai multe informatii despre teren, astfel incat sa identificati cat mai usor pozitia lui, dimensiunea, accesul, astfel incat sa va ajute in luarea unei decizii de cumparare.
Daca totusi sunt lucruri suplimentare pe care doriti sa le aflati, va rog sa ma contactati.

Daca terenul este cel cautat si vreti sa nu il pierdeti, va rog contactati-ma pentru o vizionare.
315 vizualizari 07 Mar, 16:10