239.500 €

Snagov, Lidl, Artha Park, Satul Scandinav

Snagov, 24 iun, 10:01

Descriere anunt

Snagov, Lidl, Artha Park, Satul Scandinav

teren 2993 mp, deschidere de 24 m la Soseaua Snagov, situat la 250 m de Lidl, 400 m de Artha Park si la 3 min. de mers cu masina de autostrada, deschidere la canal lac, POT 30% CUT=1, Hmax=10m, comision 0%,

Detalii suplimentare

Va prezint un lot de vanzare de 2.993mp situat in satul Snagov, com. Snagov, la 250m de supermarketul Lidl si la 400m de Artha Park. Terenul este intravilan, are o deschidere de 24m la strada asfaltata, cu trotuar larg prevazut cu banci si iluminat public.

La est si la sud zona este marginita de padure iar la vest terenul se termina in coada lacului.

Accesul catre Bucuresti se poate face atat prin DN1, cat si prin Autostrada Bucuresti-Ploiesti aflata la 3 minute de mers cu masina.

Terenul este potrivit atat pentru construirea unei case individuale cat si pentru o dezvoltare imobiliara. De asemenea, exista posibilitatea extinderii terenului pana la 5.860mp cu o deschidere de 48ml. Exista curent electric si gaz in apropiere.

Coeficientii urbanistici ai zonei sunt POT= 40% si CUT=1,2 pentru terenurile ce beneficiaza de racordarea la reteaua publica de apa si canalizare si POT= 30% si CUT=1 pentru terenurile ce nu beneficiaza.

Pentru detalii suplimentare, va rog, sa ma contactati!

Proprietatea este reprezentata exclusiv de RENET Real Estate Network.

Comisionul este 0% pentru cumparator.

Caracteristici, dotari

Detalii suplimentare
Acces drum asfaltat
Cadastru
Certificat urbanism
Curent electric
Cut
Intabulare
Liber
Pot
Stradal