Prahova - Cornu De Jos 4898 Teren Intravilan Toate Utilitatile Prezente

244.900 €

Prahova - Cornu De Jos 4898 Teren Intravilan Toate Utilitatile Prezente

244.900 €
Caracteristici
Suprafata 4.898 mp Intravilan Deschidere 36 ml
Descriere
Cosmin Vasilache ^ Global Home Romania ^ Real Estate Broker ^ Imobiliare:
Exclusiviate - 0%Comision

Jud Prahova - Cornu De jos - Str. Malul Vadului, teren in suprafata total de 4898 Mp cu o deschidere stradala de 13ML avand in plan secund 36ML deschidere utilizabila pentru constructie.
Terenul beneficiaza de o vedere panoramica - deschisa catre zona montana din vecinatate. Vecinatatea fiind complet rezidentiala.

Comuna Cornu - Jud. Prahova, recunoscuta pentru calitatea rezidentiala ridicata datorita accesibilitati catre Bucuresti si Jud Brasov cat si artele principale la nivel national, Comuna Cornu atrage interes major pentru dezvoltare atat in scop rezidiential locativ cat si resedinta de vacanta. Factor decisiv al calitatii rezidentiale il reprezinta si beneficiile climatice - atmosferice ale zonei.

Detalii Tehnice:
Teren - 4898 MP
Deschidere Stradala - 13ML
Deschidre Plan Secund - 36ML
Certificat Urbanism - in curs de emitere

Utilitati -Facilitati:
Apa - Gaz - Curent
Drum Asflalat Integral
Iluminat Stradal
Zone pietonale amenajate

Pozitia in amfiteatrul Carpatic a localitatii si expozitia sudica si sud-vestica favorizeaza procesele de insolatie ziua si scurgerea aerului rece noaptea spre culoarul prahovean si vaile afluente. De asemenea, padurile de foioase prin suprafata lor activa(coronamentul, stratul arbustiv si cel ierbaceu), care imbraca dealurile din jur, contribuie la moderarea contrastelor termice dintre zi si noapte, mentinand temperaturi confortabile, mai ales in sezonul cald, cand aceste paduri sunt impodobite cu coronamente bogate.

Prin pozitia sa in Subcarpatii curburii, intr-o mica arie depresionara, pe un teren relativ neted (terasa Prahovei), la altitudini de 450 – 500 m, bine delimitata spre est si nord de dealurile care se inalta cu circa 200 m deasupra ei, ca Piscul lui Iordan, Strajistea si Plaiul Cornului, iar spre vest, Valea Prahovei,

Localitatea Cornu dispune de resurse climatice favorabile, cat si conditii bioclimatice. Principalul factor natural de cura il constituie aerul curat, nepoluat si puternic ionizat prin aportul padurilor de foioase bogate in zona. La acestea se adauga izvoarele cloro-sodice si sulfuroase cu posibilitati de amenajare si exploatare, ca si linistea deosebita a acestor plaiuri prahovene.
*Info - Primaria Cornu*
www primariacornu ro
362 vizualizari Bucuresti ieri; 12:16