Pallady, Policolor, teren intravilan

799.000 €

Pallady, Policolor, teren intravilan

799.000 €
Caracteristici
Suprafata 3.500 mp Intravilan Deschidere 34 ml
Detalii suplimentare: Acces drum asfaltat Alimentare apa Cadastru Canalizare Certificat urbanism Curent electric Cut Gaze Intabulare Liber Pot Stradal M 15 min.
Descriere
Comision 0 % pentru Cumparator
Teren Intravilan de Vanzare in Zona Pallady, Sector 3, Bucuresti, pt. dezvoltatori

Va prezentam un teren intravilan de exceptie, situat in inima zonei Pallady din sectorul 3, Bucuresti. Cu o suprafata generoasa de 3500 mp, acest teren reprezinta oportunitatea perfecta pentru dezvoltarea unui proiect rezidential sau comercial.
Str. Drumul Gura Crivatului nr. 44, teren intravilan, deschidere 34 m, POT 45%, CUT 1,3, Leroy Merlin, metrou Nicolae Teclu, Autostrada A2, Ikea, Jumbo
Suprafata: 3500
Tip teren: Intravilan
Regim de inaltime: P+3 (potential pentru constructie)
Apa, canalizare, electricitate, gaz

Drum asfaltat, acces facil la transportul public
Locatie excelenta, in apropiere de centre comerciale (IKEA Pallady, Auchan), scoli, gradinite, parcuri si alte facilitati esentiale
Transport: Aproape de statia de metrou si alte mijloace de transport in comun
Zona in dezvoltare: Zona Pallady este in plina expansiune, cu numeroase proiecte rezidentiale si comerciale in curs de dezvoltare.
Investitie sigura: Terenul este ideal pentru dezvoltatori si investitori care cauta o locatie strategica intr-o zona cu potential de crestere.
Infrastructura moderna: Acces rapid la autostrada si alte artere principale, facilitand deplasarea catre orice punct al orasului.

Zona comerciala: Ikea, Auchan, Decathlon, Mega Image
Acces facil catre centura Capitalei si catre A2
Metrou in apropiere M Nicolae Teclu
Acest teren intravilan este perfect pentru cei care doresc sa construiasca intr-o zona cu acces facil la toate utilitatile si infrastructura moderna. Amplasarea sa strategica si vecinatatile de calitate fac din aceasta proprietate o alegere ideala pentru dezvoltarea unui proiect de succes. Terenul dispune de toate utilitatile necesare, asigurand un proces de constructie fara probleme.


Agent exclusiv al proprietarului - Ardeleanu Iulian

Daca sunteti agent imobiliar si aveti clienti pentru aceasta proprietate putem colabora in conditii reciproc avantajoase!
712 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 20 Iun. '24 (13:18)
Statii metrou
Nicolae Teclu 15 min
1 Decembrie 1918 (M3) 28 min
Anghel Saligny 31 min