Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
205 €
Bucuresti 16 Mai; 07:25
...
700.000 €
Bucuresti 14 Mai; 16:15
...
565.000 €
Bucuresti 08 Mai; 16:20
...
3.534.972 €
Bucuresti 17 Mai; 08:01

Anunt inactiv

Otopeni, Ilfov

1.177.800 €

Otopeni, Ilfov.

1.177.800 €
Caracteristici
Suprafata 9.815 mp Intravilan Deschidere 65 ml
Detalii suplimentare: Acces drum asfaltat Alimentare apa Autorizatie constructie Cadastru Canalizare Certificat urbanism constructie teren Curent electric Cut Gaze Ingradit Intabulare Liber Pot Pud Puz Stradal
Descriere
Teren intravilan Otopeni 9815 m2, acces asfaltat si CFR, langa centura, intravilan in Bucuresti, Otopeni, suprafata: 9815 m2, pret: 120 E/ m2. Toate utilitatile, regim inaltime: S+P+5E+M,
Detalii suplimentare
Oportunitate Imobiliara in Bucuresti, Otopeni

Localizare: Nr 87 - 89, Otopeni, Sat Odaile

Sunteti in cautarea unei investitii imobiliare de succes in Bucuresti? Nu cautati mai departe! Va prezentam un teren intravilan exceptional, situat in inima acestei metropole vibrante si pline de oportunitati. Cu o suprafata generoasa de 9815 de metri patrati si dotari complete de utilitati moderne, acest teren este gata sa gazduiasca visul dumneavoastra imobiliar. Indiferent daca sunteti interesat de dezvoltarea rezidentiala, industriala sau comerciala, acest teren reprezinta alegerea perfecta pentru a va incepe calatoria in domeniul imobiliar din Bucuresti.

### Teren Intravilan in Bucuresti, Otopeni, Sector 1

- Suprafata: 9815 m2
- Pret: 120€ / m2

### Caracteristici Principale:

- Suprafata Intravilana: 9815 m2
- Utilitati: Apa, Canalizare, Gaz, Curent Electric, Curent Trifazat, Internet Fibra Optic
- Acces Asfaltat: Da
- Acces TIR (Autocamioane): Da
- ACCES CFR: DA
- Regim Inaltime: S+P+5E+M
- POTmax: 40%
- CUTmax: 2.1
- Langa centura Bucuresti

### IMPORTANT - optional se poate prelua compania care detine terenul evitand taxe notariale si impozite
Optional terenul fiind in proprietatea unei societati comerciale se poate achizitiona CU sau FARA firma, astfel avand posibilitatea achizitionarii cu tot cu firma taxele notariale si impozitele vor fi mult mai mici.

### Distante Fata De Principalele Puncte De Interes:

- Aeroportul Baneasa: Situat la doar 9.1 kilometri distanta, acest aeroport este una dintre principalele porti de intrare in Bucuresti si ofera acces la numeroase destinatii interne si internationale.
- Aeroportul Otopeni: La doar 6.2 kilometri distanta se afla Aeroportul International Henri Coanda, cunoscut sub numele de Aeroportul Otopeni, unul dintre cele mai mari si importante aeroporturi din Romania.
- Arcul de Triumf: La o distanta de 12.5 kilometri se afla celebrul Arc de Triumf din Bucuresti, un simbol iconic al orasului si un punct de atractie turistica major.
- Casa Poporului: Situata la 15 kilometri distanta, Casa Poporului este cea mai mare cladire administrativa din Europa si reprezinta unul dintre cele mai renumite obiective turistice din Bucuresti si din intreaga tara.

### Potential de Dezvoltare:

- Dezvoltare Rezidentiala (blocuri, case, hotel / pensiune): Ideal pentru constructia unui complex rezidential, fie blocuri de apartamente sau case individuale.
- Parc Industrial sau Logistic: Potential pentru dezvoltarea unui parc industrial sau logistic, oferind spatii de depozitare si logistica.
- Fabrica / Uzina / Depozit marfa : Pozitionare strategica pentru constructia unei fabrici sau a unei uzine in diverse domenii industriale.
- Centru Comercial sau de Afaceri: Potrivit pentru dezvoltarea unui centru comercial sau de afaceri, cu spatii pentru magazine si birouri.
- Hub Tehnologic sau de Cercetare: Ideal pentru dezvoltarea unui hub tehnologic sau de cercetare, atragand startup-uri si institutii de cercetare.
- Parcare Aeroport sau hotel / pensiune

Acest teren intravilan ofera un potential imens si oportunitati nelimitate pentru cei interesati de investitii imobiliare in Bucuresti. Cu o locatie strategica si facilitati esentiale deja disponibile, acesta este punctul de plecare ideal pentru proiectele dumneavoastra imobiliare. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare. Haideti sa incepem impreuna sa transformam aceasta oportunitate in realitate!
331 vizualizari Ilfov, Otopeni, 13 Mai; 10:50
Statii metrou
Statii STB
Tudor Vladimirescu 2 min
Anunt inactiv