45 €

Ilfov, Popesti Leordeni

Popesti - leordeni, 22 iun, 22:09

Descriere anunt

Ilfov, Popesti Leordeni,

loturi de aproximativ 460 mp, 45 eur/mp, la 2,5 km de centura Buc. pe DN4, in Frumusani, zona Allegria / Euroland, Mega Image,

Detalii suplimentare

Proprietar. Contact: 0720002332 -Florin

Comision CUMPARATOR: 2%

Ofer, contracost, loturi de aproximativ 460mp la un pret de 45eur/mp, situate la 2,5 km de centura Bucuresti, pe DN4, in localitatea Frumusani, zona Allegria / Euroland, Mega Image.

Pretul unei singure parcele, pentru cine doreste una singura, este de:

460mp x 45eur/mp= 20700eur; pretul este usor flexibil pentru achizitia unui numar mai mare.

Vand teren intravilan cu PUZ si utilitati la capatul parcelei, situat pe DN 4, la 2,5km de linia de centura( a inceput edificarea pasarelei si pregatirea pentru largirea cu aproape inca o banda de mers pe fiecare sens) a Bucurestiului, in proximitatea complexului rezidential Euroland, Allegria Residence.

Exista PUZ, P+1+M, curent electric, gaz, deschiderea drumului de acces(apartinand primariei) are latimea de 5m si este lung de 282m iar latimea drumului de acces/servitute de 7-9m(cu tot cu trotuare), avand in stanga parcela cu latimea de aprox. 20m , iar in dreapta tot cu latimea de aprox. 20m, fiecare parcela are cate 18-20m deschidere la drumul de acces, nr cadastral la fiecare parcela, autorizatie de constructie pentru un nr. de 5 parcele, nr. cadastral la cele 36 de parcele din care una este drumul de acces si alta este spatiu verde si loc de joaca.

Ofer detalii complete si vizionarea locatiei, pentru persoanele potential interesate.

Caracteristici, dotari

Detalii suplimentare
Acces drum asfaltat
Autorizatie constructie
Cadastru
Curent electric
Gaze
Liber
Parcelabil
Puz