6.500 €

Gulia, Tartasesti, strada Libertatii

  • Suprafata 487 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 27 ml
Tartasesti, ieri, 20:24

Descriere anunt

Gulia, Tartasesti, strada Libertatii,

loturi 400-733 mp in Gulia, comuna Tartasesti. Acces rapid din Bucuresti pe DN7 (4 benzi). Stalpi de curent in dretul fiecarui lot, cu iluminat stradal in functiune, gaze, drum. Consrtuiesti imediat, asistenta

Detalii suplimentare

Dezvoltator, vand loturi de teren intravilan 400-733mp in Gulia, comuna Tartasesti, la aproximativ 20 de minute de Piata Victoriei pe DN7.

Localizare: De la iesirea din Bucuresti sunt 10 km pana la terenuri si se ajunge foarte usor, drumul pana acolo fiind construit pe 4 benzi cu parapeti despartitori.

Regimul Urbanistic al terenurilor: Loturile au regimul de teren intravilan prin PUZ (Planul Urbanistic Zonal). Fiecare lot este delimitat cu tarusi de metal de catre un cadastrist autorizat printr-un proces-verbal de trasare.

Utilitatile: La fiecare lot in parte a fost montat cate un stalp de curent trifazic cu lampi LED de lumina, pe colt, astfel incat sa nu afecteze deschiderea loturilor. Iluminatul pe timp de noapte este pus in functiune. Curentul monofazic sau trifazic se poate folosi din prima zi din organizarea de santier existenta in ansamblu. Se poate utiliza astfel un contor pasant pentru a masura exact doar cantitatea de curent consumata. Conducta de gaze se afla la 400 de metri de cartier si va fi prelungita pana in dreptul fiecarui lot, cu diametru de 68 mm, la 20 de cm de limita de proprietate, ingropata in pamant. Primaria are in proiect lucrari de apa si canalizare pentru toata localitatea Gulia.

Vecinatati: Ansamblul imobiliar Libertatii se afla in continuarea Strazii Libertatii din Gulia, intr-o zona in plina dezvoltare cu constructii noi. La cateva minute sunt mai multe magazine. In zona se construiesc permanent case si vile noi, formandu-se astfel mai multe ansambluri rezidentiale. In apropiere se gasesc mai multe supermarketuri, scoala generala, un loc de joaca pentru copii cu un teren de sport, farmacii, dispensar, spalatorii auto, terase, baruri, hoteluri cu piscine si alte spatii de agrement. In localitate sunt 4 scoli si un liceu. La 8 minute se afla Carrefour si Leroy Merlin, precum si Mall Colloseum ale carui lucrari de constructie sunt in desfasurare.

Vizionare: Pentru vizionarea terenurilor sunati cu o zi sau cu cateva ore inainte pentru a stabili o intalnire. Punctul de reper pentru intalnire este hanul Vlasia din imaginile alaturate.

Autorizatia de constructie: Optional, va putem obtine autorizatia de constructie, contra unui onorariu de 300€ sau va putem asista gratuit cu totul pentru obtinerea acesteia. Folosind pachetul de 300 €, va trimitem autorizatia de constructie acasa prin FAN Courier, imediat ce aceasta este emisa sau o puteti ridica de la noi. Pachetul de 300€ include: toate drumurile si demersurile necesare pentru obtinerea Certificatului de Urbanism, Avizelor de Mediu, de electrictate, de gaze sau orice alte avize mai sunt necesare, depunera documentatiilor complete la fiecare institutie si ridicarea acestora.

Servicii de Proiectare: La solicitarile clientilor, am dezvoltat acum si servicii de arhitectura si proiectare completa pentru constructii de locuinte. Clientii care achizitioneaza unul sau mai multe loturi de teren, primesc o reducere de 25% pentru aceste servicii.

Caracteristici, dotari

Detalii suplimentare
Acces drum asfaltat
Autorizatie constructie
Cadastru
Certificat urbanism
Curent electric
Cut
Gaze
Intabulare
Liber
Parcelabil
Pot
Puz
Stradal