8.500 €

Domnesti

  • Suprafata 540 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 25 ml
Domnesti, 15 feb, 13:06

Descriere anunt

Domnesti,

Teghes, terenul are 540 mp, suprafata utila si se afla pe soseaua Domnesti Teghes, deschiderea terenului este de 22 ml. Face parte dintr-o dezmembrare a unui teren de 7.500 mp

Detalii suplimentare

Va oferim spre vanzare un lot de teren situat pe soseaua Domnesti - Teghes. Lotul are o suprafata utila de aproximativ 540mp., deschiderea de 22ml. si se afla la circa 60 metri de soseaua asfaltata care face legatura intre Domnesti si Teghes Primele 3 loturi incepand de la soseaua Domnesti Teghes au fost deja rezervate. Lotul 4 se vinde acum ,cu suprafata utila de 538 mp cu deschidere de 25m la drumul de acces si adincime de 25m.Utilitatile ( gazul si curentul) sunt la "asfalt" (in dreptul lotului numarul 1), iar canalizarea este in constuctie urmand racordarea facuta de catre Primaria Domnesti.

Zona este in expansiune rapida, numarul constructiilor noi crescand de la o zi la alta, este foarte linistita cu padurile Teghes si Ordoreanu, la numai cativa kilometrii distanta. Accesul din si spre Bucuresti se poate face atat prin Soseaua Prelungire Ghencea, cat si prin Militari, sau Soseaua Alexandriei.

Caracteristici, dotari

Detalii suplimentare
Acces drum asfaltat
Cadastru
Intabulare
Liber