8 €

Comuna Ulmi, vanzare teren

  • Suprafata 10.000 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 48 ml

Descriere anunt

Comuna Ulmi, vanzare teren,

pentru ansamblu rezidential. Com. Ulmi, la 29km de Piata Unirii. Vanzare teren, 10.000mp, d=48ml. Teren pretabil pentru lotizare in vederea constructiei de vila individuale (20-22 loturi). Accesul se face din strada principala

Detalii suplimentare

Terenul se afla la o distanta de numai 29 de km de Piata Unirii din Bucuresti.Se merge pe A1, iar la KM 23, se paraseste autostrada si la numai 5 km din autostrada se ajunge la teren.Terenul este situat pe o strada asfaltata iar in zona s-au inceput constructiile de vile.Se poate preta pentru lotizare in vederea constructiei de vile individuale.Terenul paote fi lotizat in 22-24 de loturi.Curentul este situat pe strada, pe subteran.

Pretul este de doar 8e/mp.

Pentru un proeiect imobiliar cu o investitie aproximativa de 1.2milioane euro(include tot, teren, lotizare in 22 de loturi individuale, constructie casa familiala de aproximativ 140mp utili, curte libera aproximativ 260mp, totul la cheie), adica aprozimativ 60000euro/unitate locativa, cu totul inclus.

Vanzarea finala a caselor individuale, produce un randament minim de 40% si maxim de 50%, excluzand cheltuielile aferente vanzarii, doar randament financiar net.Asta inseamna minim 20%/an.Riscul de a pierde banii investiti este zero (asta daca nu incepe vreun razboi, cataclism sau invazie extraterestra :) ).

Caut investitor serios care sa agreeze idea acestui proiect de care din punct de vedere logistic ma pot ocupa cap-coada!

Astept telefon doar de la oameni seriosi si corecti(cel mai important corecti).

P.S-Proiectul poate dura maxim 24 de luni, de exemplu din septembrie 2020 pana in august 2022 inclusiv!Dar se poate termina si mai repede, de exemplu in aprilie 2022.Sfarsitul proiectului fiind momentul incasarii pretului pentru ultima proprietate vanduta!

Caracteristici, dotari

Detalii suplimentare
Acces drum asfaltat
Cadastru
Curent electric