84.500 €

Chitila, Lac cu Nuferi - Rezidential

Chitila, 26 iun, 12:45

Descriere anunt

Chitila, Lac cu Nuferi - Rezidential

Teren lot pentru casa + gratuit proiect si autorizatie constructie (reinoita doar la vanzare pe numele noului proprietar). Teren: 343 mp. Proiect casa: P+ etaj+ mansarda locuibila , duplex !

Detalii suplimentare

Situat in zona denumita “ Elvetia Ilfovului “. 100 m fata lac si padure. Ideal pentru cine doreste constructia unei locuinte cu o curte considerabila si o casa cu proiect inclus in pret si autorizatie de constructie reinointa pe numele noului proprietar cu toate utilitatiile existente pe teren ( momentan doar gazele nu sunt trase )

Si cel mai important: Scoala noua de stat-clasele 0-8 acreditata la standard de scoala europeana ( investitie fonduri europene) - inaugurare septembrie 2022 Gradinita de stat , inaugurare parc nou in zona lacului , Cartier de lux , zona deosebita cu toate facilitatile , STB , Farmacie, Lidl , Mega Image, benzinarii ,

Asa cum reiese din Poze , terenul este situat in cea mai buna zona cu cele mai multe facilitati incepand de la asfalt pe starda si conexiuni, iluminat stradal, trotuar cu zona efecuata de Intrare in curte si pavat.

Permite accesul foarte usor, fara aglomeratie catre Centrul Bicurestiului , Aeroport , Ikea , Metrou la doar 3 km distanta , KAUFLAND , Lidl , Parcul Mogosoia la doar 2 minute , absolut o zona superba cu tot ce poti sa iti doresti Fara traffic si aglomeratie intr-un cartier Rezodential cu tineri si oameni foarte civilizati !!

Merita sa va mutati !

Caracteristici, dotari

Detalii suplimentare
Acces drum asfaltat
Alimentare apa
Autorizatie constructie
Cadastru
Canalizare
Certificat urbanism
constructie teren
Curent electric
Cut
Intabulare
Liber
Pot
Pud
Puz
Stradal