Spatiu comercial 115mp Vitrina 16mp | Parcul Carol | Sector 4

149.000 €

Spatiu comercial 115mp Vitrina 16mp | Parcul Carol | Sector 4

149.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 91 mp
Descriere
Cu o suprafata totala de 115 mp, dintre care 92 mp sunt utili, acest spatiu ofera spatiu generos pentru diversificarea activitatilor comerciale.

Vitrina Impresionanta: Beneficiind de o vitrina din sticla cu o lungime de 16 metri, acest spatiu se remarca prin vizibilitatea excelenta pe care o ofera, atragand atentia potentialilor clienti si crescand potentialul de vanzare.

Versatilitate si Adaptabilitate: Cu 3 intrari separate, spatiul ofera versatilitate in utilizare, permitand adaptarea la diverse concepte comerciale. De la un spatiu de birouri la un magazin boutique sau un restaurant, posibilitatile sunt nelimitate.

Zona de Bucatarie bine configurata: Spatiul este dotat cu o zona de bucatarie bine configurata, ideala pentru afaceri care necesita prepararea sau servirea mancarurilor.

Sala Generoasa de 40 mp: Spatiul principal, tip vagon, ofera o sala generoasa de 40 mp, perfecta pentru amenajarea unui spatiu de lucru sau de expozitie.

Spatiu de Depozitare: Exista un spatiu de depozitare, asigurand suficient loc pentru stocarea marfurilor sau a echipamentelor.

Grup Sanitar si Potential pentru un Al Doilea: Proprietatea include deja un grup sanitar, iar exista posibilitatea de a instala un al doilea, oferind comoditate atat pentru clienti, cat si pentru angajati.

Permisiune de Construire P+1: Cu permisiunea de construire P+1, aceasta proprietate ofera oportunitati ulterioare de extindere sau de dezvoltare a spatiului.

Terasa Generoasa la Etajul Superior: Cu o terasa generoasa de 40 mp la etajul superior, spatiul beneficiaza de o zona suplimentara care poate fi utilizata pentru evenimente private, lounge sau alte activitati, adaugand valoare si atractivitate.

Pret Atractiv: La un pret de 156.000 euro, aceasta proprietate reprezinta o oportunitate comerciala de exceptie pentru cei care cauta sa investeasca intr-o locatie premium in inima Bucurestiului.
Vizionarile se programeaza pe baza contractului de colaborarea cu Apulum 94, companie imobiliara. Comision Agentie 1% + TVA.
CONTACT:
0733683453
adrian@apulum94.ro

89 vizualizari Bucuresti ieri; 10:50
Statii metrou
Tineretului 20 min
Tineretului 20 min
Metrou Piața Unirii 1 28 min
Statii STB
Autogara Filaret 4 min
Dr. Constantin Istrati 7 min
1 , 11 , 25 , 47 Șoseaua Viilor 8 min
Înclinată 9 min
Spatarul Preda 12 min