312.960 €

Mihalache bd.

  • Suprafata utila 27 mp
  • Sp. comercial
  • Stația Grivița (M4) ...18 min.

Descriere anunt

Mihalache bd.,

proprietar ofer spre vanzare spatiu comercial cu o suprafata totala de 27 mp, amplasat stradal, la parter de bloc, beneficiind zilnic de trafic auto si pietonal intens si o vizibilitate foarte buna.

Detalii suplimentare

Spatiul este amplasat pe una dintre cele mai bune artere comerciale ale capitalei, B-dul Ion Mihalache nr. 45, la intersectia cu Strada Maior Campeanu Alexandru, vis-a-vis de Piata Ion Mihalache, la doar 800 m distanta de Piata Victoriei. Fiind situat in zona centrala a Bucurestiului, bulevardul Ion Mihalache acopera toata aria de activitati comerciale, zona de retail in continua dezvoltare, beneficiind de o vizibilitate foarte buna. Ca si utilitati, spatiul dispune de energie electrica, apa si canalizare.

Spatiul este inchiriat inca din anul 2010 catre Tezaur. Grupul TEZAUR ofera servicii financiare de inalta calitate, la cele mai inalte standarde si in concordanta cu nevoile clientilor sai: credit pe loc – amanet aur, schimb valutar, vanzare bijuterii, agentiile fiind moderne, securizate si de lux.

Achizitia spatiului se poate efectua si printr-un sistem de rate fixe, fara dobanda, dupa achitarea unui avans.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Apa
curent electric
Grup sanitar
Vad comercial
Vitrina stradala

Acces

Statii metrou Timp
Stația Grivița (M4) 18 min.