84.000 €

Drumul Taberei ap. 3 camere spatiu comercial

Bucuresti, 02 mai, 11:44

Descriere anunt

Drumul Taberei ap. 3 camere spatiu comercial

Drumul Taberei stradal, zona Romancierilor, pretabil salon de infrumusetare, cabinet stomatologic, activitate birou, disponibil imediat.

Detalii suplimentare

Va ofer spre vanzare un apartament cu 3 camere, schimbat in spatiu comercial, salon infrumusetare, cu o suprafata utila de 66 mp, situat la parterul unui bloc cu 10 etaje pozitionat stradal pe bld Drumul Taberei, la intersectia cu strada Romancierilor, la distanta de 100 metri de viitoarea statie de metrou.

Spatiul dispune de intrare separata, de pe aleea blocului. Prezinta centrala proprie, finisaje de calitate, ferestre cu geam termopan antiefractie, gresie, faianta si izolatie in exterior a peretilor. Dispune de compartimentare de tip decomandat cu 3 camere, baie, bucatarie si 2 balcoane inchise.

Detine toate autorizatiile, avizele si acordurile necesare pentru functionare si pentru modificarile survenite. Spatiul poate fi folosit cu mai multe destinatii: cabinet de infrumusetare, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, activitate de birou. Zona in care este amplasat are potential, permite multe facilitati, mai ales dupa inaugurarea statiei de metrou Romancierilor.

Deasemenea, se poate si varianta de inchiriere, prin preluarea activitatii in schimbul unei plati pentru aparatura, mobilier, utiliatati de 6900 euro negociabil, la care se adauga chiria lunara de 680 euro.

Din punct de vedere juridic toate documentele sunt in regula, tranzactia si predarea spatiului se pot face imediat.