18.000 €

Universitate, Kogalniceanu, metrou Eroilor

  • Suprafata 20 mp
  • An 1945
  • Decomandat
  • Etaj parter din 5
  • Metro M1 Izvor ...10 min.
Bucuresti, 13 iun, 20:48

Descriere anunt

Universitate, Kogalniceanu, metrou Eroilor,

Fac. Drept vizavi de Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti, camera, baie, fara bucatarie, caldura, apa calda, gresie, faianta, termopan, instalatii sanitare, electrice noi, obiecte sanitare noi, acte ok.

Detalii suplimentare

Proprietar vand camera, baie, culoar, fara bucatarie, vizavi de Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti, caldura, apa calda, renovat integral cu tencuiala noua la pereti, gresie, faianta, ferestre termopan noi la camera si la baie, instalatii sanitare si electrice noi, obiecte sanitare noi, 2 usi de acces, una din scara blocului si cea de-a doua din curtea interioara a blocului, unde sunt locuri de parcare cu vedere spre Splaiul Independentei.

Parter din 4 etaje plus mezanin. 20 metri patrati utili. Exista acte de proprietate, cadastru, intabulare, carte funciara, certificat energetic, facturi platite la zi.

Locatia se adreseaza investitorilor care stiu ce vor, care au mai inchiriat in regim hotelier si care mai au nevoie de o locatie ultracentrala sau celor care vor sa inchirieze la studentii straini de la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti cu 5000 Euro anual sau mai mult, depinde de situatie.

Pretabil inchiriere la studentii Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti sau ai Universitatii de Medicina si Farmacie ”Carol Davila” Bucuresti ori in regim hotelier.

Sunt doua intrari in apartament, din scara blocului (dinspre bulevardul Mihail Kogalniceanu) si din curtea interioara a blocului (dinspre Splaiul Independentei). Apartamentul, cu suprafata totala de 28 mp utili, mai include si bucatarie, respectiv vestibul, iar pretul total ar fi de 27000 Euro fix.

Dar, dezmembrat in acte, camera plus baia si culoarul se vand la pretul de 18000 Euro -pret fix.

Blocul este situat pe bulevardul Mihai Kogalniceanu, iar curtea interioara a blocului cu locurile de parcare are deschidere spre Splaiul Independentei.

Blocul este fara bulina.

Fara legea 112/1995.

Pretul este fix.

Statii de metrou: Izvor, Eroilor, Universitate, Unirii.

Exista acte de proprietate, cadastru, intabulare, carte funciara, certificat energetic, cote de intretinere achitate la zi, facturi platite la zi.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1 Izvor 10 min.