42.000 €

Titan, Ozana, 1 Decembrie 1918, Theodor Pallady

  • Suprafata 32 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj parter din 5
  • 1 Decembrie 1918 (M3) ...13 min.
Bucuresti, ieri, 09:40

Descriere anunt

Titan, Ozana, 1 Decembrie 1918, Theodor Pallady

garsoniera gata de mutare zona Titan-Ozana, acceptam orice modalitate de plata!!

Detalii suplimentare

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential, amplasat in cel mai verde si curat sector al Bucurestiului, sectorul 3, zona Titanul Nou aflat la doar 15 minute distanta fata de metrou 1 Decembrie 1918.

Ansamblul este format din cinci blocuri a cate 55 de apartamente fiecare, S+P+5 etaje. Fiecare bloc va fi deservit de cate un lift. Apartamentele beneficiaza contra cost de cate un loc de parcare la subsol sau suprateran,precum si locuri de parcare pentru musafiri.

Constructia blocurilor este realizata din stalpi si grinzi de beton in sistem cadre, zidaria este din caramida Porotherm la exterior cat si la compartimentarile interioare. La finisaje sunt folosite materiale de calitate superioara pentru a asigura eleganta si design modern, gresia, faianta si grupurile sanitare sunt de la producatori renumiti.. Fiecare apartament are centrala proprie pe gaz.La exterior blocul este izolat cu polistiren si vopsea structurata.

Proiectul este amplasat intr-o zona noua in partea de est a Bucurestiului, in plina dezvoltare a sectorului 3, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, statia de metrou 1 Decembrie 1918 este la 1 km, facand legatura cu zona centrul orasului in 15 minute, la fel si statia RATB (tramvaiele 23, 27, 40) la 0,9 km.

In apropiere se afla scolile generale: 116, 82, 149 si gradinitele: 68 si 160.

De asemenea, in proximitate se afla zona comerciala cea mai importanta a sectorului, unde sunt grupate urmatoarele centre comerciale: Auchan, Metro, Praktiker, Jumbo, Decathlon, Dedeman, Jysk si, in anul 2018, urmeaza IKEA Palady.

In afara de aceasta zona majora de comert, se afla si Mega Image, Profi, Penny si Lidl.Din ansamblu, se poate realiza cu usurinta accesul spre Autostrada A 2 in maximum 5 minute de mers cu masina.

* Se accepta orice modalitate de plata.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 (M3) 13 min.