43.000 €

Studio Theodor Pallady Metrou Nicolae Teclu

  • Suprafata 41 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
Bucuresti, 08 aug, 09:30

Descriere anunt

Studio Theodor Pallady Metrou Nicolae Teclu

Garsoniera dubla cu o suprafata utila de 41,10 mp, cu balcon de 4,30 mp, situat la o distanta de 10 minute de metrou, intr-un imobil avand un regim de inaltime de Demisol+P+4

Detalii suplimentare

BIROU DE VANZARI – DIRECT DEZVOLTATOR – Comision 0%

Garsoniera dubla - apartament tip studio cu o suprafata utila de 41,10 mp, cu balcon de 4,30 mp, situat la o distanta de 10 minute de metrou, disponibil la etaj intrmediar , intr-un imobil avand un regim de inaltime de Demisol+P+4E, facand parte dintr-un ansamblu exclusivist compus din 5 blocuri, cu locuri de parcare disponibile pentru fiecare apartament in parte cat si pentru eventualii vizitatori.

Constructia imobilului este din betorn armat cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: canalizare, apa, curent electric, gaze naturale.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, tamplarie PVC cu geam termoizolant, usa metalica, instalatii sanitare si electrice. Finisajele (gresia, faianta, parchetul) cat si usile de interior sunt la alegere dintr-o paleta variata intr-un buget de 30lei/metru patrat.

Centrala termica Imergas, termopan, calorifere de otel, cat si obiectele sanitare sunt standard pentru fiecare apartament in parte.

* Pozele au caracter orientativ. Website: www.titanul-nou.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida