30.050 €

Soseaua Oltenitei, Berceni

  • Suprafata 35 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
Popesti - leordeni, 06 iun, 15:20

Descriere anunt

Soseaua Oltenitei, Berceni,

garsoniera decomandata, constructie noua din caramida phoroterm, pe cadre de beton. Foarte modern amenajata. Suna-ma iti pot propune si apartamente de doua camere lapreturi foarte mici. Hai la tine acasa;

Detalii suplimentare

Garsoniera foarte modern compartimentat, dispune de toate imbunatatiriile, pozitionat pe etaj intermediar, cu spatii vitrate mari, menite sa iti ofere o luminozitate si un confort sporit.

Materialele pentru finisaje sunt de inalta calitate si pot fi alese de catre tine client, pentru a iti oferi posibilitatea de a personaliza locuinta dupa preferinte.

Toate utilitatiile sunt bransate individual pentru a iti oferi un cost exact si sunt racordate la reteaua publica a orasului.

Cladirea este construita din cadre de beton armat cu caramida Porotherm de 25cm la exterior, compartimentarea interioara fiind realizata cu caramida de 12cm, izolatia exterioara a blocului este facuta cu Polistiren si vata bazaltica de 10cm de mare denistate.

Datorita amplsarii sale exceptionale in imediata apropiere deSoseaua Oltenitei va ofera acces rapid catre punctele dumnevoastra de interes, langa unitatii de invatamant, unitatii sanitare, centre comerciale,parcuri, si nu in ultimul

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida