20.500 €

Rosu, Ilfov

  • Suprafata 19 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 7
Chiajna, 14 sep, 00:25

Descriere anunt

Rosu, Ilfov

dezvoltator, oferim locuinte la cele mai accesibile preturi la iesirea inspre Pitesti, intr-o zona aflata in plina dezvoltare, cu populatie tanara. Fara intermediari. Preturile incep de la

Detalii suplimentare

Acum este momentul perfect pentru a investi in locuinta mult visata, fie ca-ti doresti o garsoniera intima sau un apartament spatios.

Privat Rezidential vine cu solutia si iti pune la dispozitie garsoniere si apartamente noi in cea mai infloritoare zona a orasului, situata la iesirea inspre Pitesti, o zona plina de oameni tineri si energici care locuiesc deja in complex.

Iar pentru ca nu lucram cu intermediari, va putem oferi cele mai mici preturi, incepand de la 20.500€, media fiind undeva sub 30.000€.

Uau! Acestea chiar sunt preturi super accesibile. Dar tine cont si de faptul ca in cativa ani, valoarea imobilului va creste cu aprox 3%, deoarece complexul devine din ce in ce mai populat si mai cautat.

Blocul a fost construit in 2018 pe cadre de beton armat, solide ( doza betonului C25/C30 = B400) , cu compartimentari interioare din caramida Porotherm de 30 cm si izolatie de 15 cm.

Este bransat individual la toate utilitatile (apa, canalizare, gaze, electricitate, cablu TV si internet prin fibra optica)

Apartamentele se vand complet finisate cu materiale de cea mai buna calitate (gresie, faianta, parchet, usi interioare si exterioare, tamplarie PVC Veka) si se preda echipat si cu centrala termica si radiatoare de otel.

Complexul se afla intr-un spatiu cochet, discret, usor retras de la strada principala, (Str Rezervelor 27C) dar cu acces imediat la toate facilitatile zonei. Dispune de parcare proprie, camere de supraveghere video, zona iluminata, zona verde, alei asfaltate.

Constructorul, care are experienta vasta, cu proiecte la cheie, nu a facut niciun fel de compromis, atat la materialele folosite cat si la metodele de lucru, rezultand astfel locuinte care sa fie nu doar aspectuoase dar si solide.

Daca iti doresti un nou inceput, un loc pe care sa-l numesti „acasa”, o locuinta mai intima sau mai spatioasa, dar si super accesibila ca pret, suna-ne, programeaza-ti o vizionare si hai sa ne cunoastem!

BONUS: In cazul in care ai nevoie de un credit pentru a-ti achizitiona casa mult dorita, iti oferim consiliere gratuita referitoare la metodele de finantare cele mai potrivite tie si te asistam pe toata durata procesului, pana la obtinerea banilor de la banca!

Persoane de contact:

Florin Carbunaru: 0769 288 932

Gabriela Radu: 0733 040 404

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida