30.900 €

Rahova, Antiaeriana, apartament tip studio A1

  • Suprafata 39 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 6
Bucuresti, azi, 16:44

Descriere anunt

Rahova, Antiaeriana, apartament tip studio A1

Noi, cei de la Oxy Residence iti oferim in mod gratuit consultanta financiara pentru achizitionarea apartamentelui mult visat prin programul prima casa sau prin credit ipotecar;

Detalii suplimentare

Rahova Apartament 2 camere Tip Studio-Oferta Promotionala Etaj 3

Pentru o oferta personalizata, la plata cash, nu ezita sa ne contactezi sau sa ne faci o vizita la biroul de vanzari din incinta ansamblului Oxy Residence, situat in cartierul Bucurestean Rahova, pe Sos. Bucuresti-Magurele nr. 47, sector 5.

Mai mult, daca ne vizitezi, poti vedea toate tipurile de apartamente cu 3 camere disponibile la vanzare, avand posibilitatea sa alegi modelul care ti se potriveste stilului tau si al familiei tale.

Apartamentele noastre au suprafetele generoase, spatii largi si compartimentari inteligente, oferind locatarilor sai chiar si in cazul unei familii numeroase, atat intimitate cat si bucuria de a imparti cu cei dragi momente de pret zi de zi.

Grabeste-te si contracteaza acum unul din apartamentele noastre disponibile la pretul promotional, pentru ati putea alege etajul preferat, precum si modelele de gresie, faianta, parchet si usi de interior.

www.oxyresidence.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida