Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Popesti Leordeni, metrou Berceni, garsoniera

40.600 €

Popesti Leordeni, metrou Berceni, garsoniera,

40.600 €
Caracteristici
Suprafata 38 mp An 2021 Decomandat Etaj 1 din 3
Descriere
Siena Residence va propune spre vanzare o garsoniera decomandata cu o suprafata de 37.6 mp, in complexul care se afla in constructie pe str. Biruintei in Popesti Leordeni.
Detalii suplimentare
Aflata la al saselea complex construit, Siena Residence va ofera o varietate mare de apartamente, pentru toate gusturile. Cu o localizare la numai 10 minute de statiile de metrou Berceni si Dimitrie Leonida, Siena construieste un nou complex, format din 3 blocuri, cu regim de inaltime P+3 Etaje, clasa energetica A, unde are disponibile garsoniere, studio-uri, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere.
Astazi va propunem spre vanzare o garsoniera decomandata, aflata la etajul 1 din 3, cu o suprafata utila de 37,6 mp. Apartamentul dispune de o camera de locuit, bucatarie, baie si un balcon cu iesire atat din sufragerie cat si din bucatarie.
Materialele folosite la constructia imobilelor noastre sunt de cele mai buna calitate, si oferim clientilor posibilitatea de a-si alege finisajele, dintr-o gama variata de produse pe care le punem la dispozitie.

Termen de finalizare: octombrie 2022
Locuri de parcare: supraterane
Pret la plata cash - 40600 euro
Pret la credit bancar - 45600 euro

Acceptam atat credit ipotecar, cat si prima casa. La un avans mai mai mare sau egal cu 25% din valoarea apartamentului, oferim bucataria mobilata.

Oferim consultanta gratuita in obtinerea creditelor.
Comision: 0%
Pentru mai multe detalii si imagini, va invitam sa accesati site-ul nostru sienaresidence.ro
Nu ezitati sa ne contactati pentru a stabili o vizionare.
Optiuni interior
Apometre Balcon Centrala termica Instalatii electrice noi Instalatii sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon Structura beton
32 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 16 Nov, 19:55
Anunt inactiv