33.900 €

Popesti Leordeni, 5 min. de metrou

  • Suprafata 39 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 6
Popesti - leordeni, 27 nov, 11:00

Descriere anunt

Popesti Leordeni, 5 min. de metrou

garsoniera spatioasa, la 5 minute de metrou, amplasata intr-un ansamblu nou construit, la etajul 4 din 6, in bloc cu lift, parcari subterane si supraterane.

Detalii suplimentare

Ansamblul Rezidential Siena ce are in componenta sa 2 blocuri formate din P+6 etaje, iti pune la dispozitie o gama variata de locuinte, apartamente cu 3 camere, 2 camere , studio si garsoniere complet decomandate si adaptate celor mai exigente gusturi, remarcandu-se printr-un design optimizat si un excelent raport calitate/pret.

Ansamblu Rezidential Siena se afla situat in zona de sud a Capitalei, la 5 min metrou Berceni si 10 minute metrou Dimitrie Leonida, acces rapid si facil catre toate zonele Bucurestiului, precum si puncte de interes, gradinite, hipermaketuri, restaurante.

Siena Residence se afla la al patrulea ansamblu construit si dispune de spatii de recreere, locuri de joaca pentru copii, gradinite in zona, canalizare, gaze, energie electrica, iluminat exterior, alei asfaltate, spatii de parcare la exterior si subteran, incinta securizata cu sisteme de supreveghere video.

Apartamentele sunt finisate complet - gresie, faianta, parchet, usi de interior Bella casa, centrala proprie Ferolli, ferestre termopan izolare fonica si termica superioara obiecte sanitare, lift interior, utilitati contorizate individual (apa, energie electrica, gaze), retea telefonie fixa, cablu TV si internet.

Calitatea finisajelor, materialele atent selectionate, seriozitatea si experienta dezvoltatorului sunt elementele ce recomanda din plin acest proiect!! Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul nostru www.sienaresidence.ro

Garsoniera pe care v-o prezentam astazi, se situeaza la etajul 4 din 6, dispune de balcon, living, bucatarie, baie si hol, toate spatioase si perfect proiectate pentru a satisface cele mai pretentioase asteptari.

Pret garsoniera la plata cash: 33900 euro cu TVA inclus

Pret garsoniera la credit: 36900 euro cu TVA inclus

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton