57.990 €

Politehnica Park Grozavesti, Garsoniera Mobilata Vanzare, P/9 57.990E

  • Suprafata 26 mp
  • An 2017
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 9
Bucuresti, 13 ian, 16:15

Descriere anunt

Politehnica Park Grozavesti, Garsoniera Mobilata Vanzare, P/9 57.990E

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Grozavesti, in complexul rezidential Politehnica Park, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Garsoniera este situata la parterul unui imobil finalizat in 2017, cu 9 nivele, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camera cu canapea extensibla, baie - cabina de dus si sistem de ventilatie si o bucatarie deschisa, mobilata si utilata cu plita si cuptor incorporate, hota, frigider. Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 26mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Grozavesti la 5 minute, STB 201, 105 la 3 minute), gradinite, scoli, parcuri(Parcul Politehnicii), hipermarketuri (magazine stradale plus Carrefour Orhideea la 10 minute de mers pe jos) si restaurante(Shorley, Pui de Urs, Potcoava, Aluat Pizza). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.