62.000 €

Plaza Faza 3 Lujerului, Garsoniera Finisata Vanzare, 11/11, 62.000

  • Suprafata 37 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 11 din 11
Bucuresti, 12 oct, 13:20

Descriere anunt

Plaza Faza 3 Lujerului, Garsoniera Finisata Vanzare, 11/11, 62.000

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Lujerului, in complexul rezidential Exigent Plaza Residence Faza 3, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Garsoniera este situata la etajul 11/11 al unui imobil finalizat in anul 2021, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine nemobilata si neutilata, oferindu-va posibilitatea de a o amenaja dupa bunul plac, asa ca ia-ti imaginatia si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici o camera spatioasa de 17,70mp, baie - cada si sistem de ventilatie si o bucatarie inchisa. Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 39mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 2mp, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Lujerului la 10 minute, STB 137, 138 si tramvai 8, 25, 35 la doar 3 minute), gradinite, scoli, parcuri(Parcul Timisoara la 4 minute), hipermarketuri (Plaza Romania, Mega Image), si restaurante(restaurantele din incinta Plaza Romania- Starbucks, Dristor Doner, Mesopotamia, PizzaHut). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatita pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.