33.000 €

Militari, Metro, Auchan, garsoniera finalizata

  • Suprafata 28 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
Sector 6, ieri, 08:19

Descriere anunt

Militari, Metro, Auchan, garsoniera finalizata

garsoniera finalizata, mutare in decembrie, str. Tineretului, decomandata, bucatarie inchisa, bl. P+4, cu lift, case vis a vis,utilitati, canalizare, gaze, curent electric, STB 178 si 138 la 100 m. Comision 0,

Detalii suplimentare

Garsoniera, finalizata, mutare in decembrie, situata in zona Militari, Metro, Auchan, Ratb 178, 278 si 138, pe strada Tineretului, excelent compartimentata, decomandata,intr-un bloc P+4, cu lift. Structura este extrem de solida construita din beton, cu pereti din caramida porotherm(inclusiv cei interiori) si izolatie termica de 10 cm polistiren, la exterior. Apartamentul se vinde la cheie, cu finisaje gresie, faianta, parchet, usi, obiecte sanitare - cu centrala termica (in condensatie) proprie, tamplarie Salamander cu 7 camere, iluminat stradal, strazi asfaltate.Utilitati: canalizare, gaze, curent electric, cablu Tv, internet. Utilitati :gaz, curent electric, cablu tv. Blocul este amplasat la 50 ml de actuala statie RATB 178 si 138.Ansamblul se afla intr-o zona cu regim mic de inaltime al imobilelor, cu case in apropiere,mult mai aerisita si mai accesibila. Deasemenea in apropiere se afla centrul comercial Auchan, Practiker, Metro si zonele de relaxare - parc in apropiere, piscine, sali de fitness, sauna, salina, parc la 3 minute de mers pe jos si unde s-a inceput deja constructia pt. gradinita si scoala de stat.

Pret 33000 E

Oferim asistenta si sprijin incepand cu programarea vizionarii, pana la semnarea contractului de vanzare cumparare si pentru obtinere credit.

Comision 0

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida