39.700 €

Militari, 10 minute distanta de metrou Lujerului

  • Suprafata 37 mp
  • An 2017
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 3
Bucuresti, 16 mai, 12:55

Descriere anunt

Militari, 10 minute distanta de metrou Lujerului,

Se vinde complet mobilata si utilata. Mobilierul e realizat la comanda, pe sistem de push si amortizoare. Canapeaua este extensibila, cu saltea tip memory foam. Pretul este negociabil. Rog seriozitate.

Detalii suplimentare

Vand garsoniera deosebita in complex rezidential, acces din Bdul Uverturii cu loc de parcare privat

Este situata intr-o zona foarte linistita, cu acces facil la mijloace de transport in comun (statie autobuz/maxi-taxi/microbuz situata la 3 minute distanta), la complexe comerciale importante (Auchan, Cora, Carrefour, Penny, Lidl etc) cabinete medicale, gradinite, scoli, camine de batrani, sali de fitness, terase, restaurante etc. Cu automobilul se fac 10 minute pana la metrou Lujerului, iar cu autobuzul 15.

Blocul este pe 3 nivele, prevazut cu lift Schindler, amplasat intr-un complex rezidential compus din 6 blocuri, avand in imprejurimi case, construit la sfarsitul anului 2017.

Imobilul are o suprafata utila de 37 mp si construita de 43, situat la etajul 2, compartimentat cu bucatarie generoasa de 6.21 mp, camera principala de 17.18 mp, ambele cu acces la logie (2.55 mp), zona de hol-dressing (6.05 mp) si baie (4.87 mp, prevazuta cu cada). Am locuit aproape trei luni aici, in rest fiind libera. Din balcon se vad vilele din imprejurimi.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic