32.475 €

Metrou Nicolae Teclu, Prima Casa apt 1 cam

  • Suprafata 31 mp
  • An 2018
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 11
  • Nicolae Teclu ...5 min.
Bucuresti, 07 nov, 13:51

Descriere anunt

Metrou Nicolae Teclu, Prima Casa apt 1 cam

25 mp, prima casa garsoniera spatioasa 10 minute de metrou Nicolae Teclu centrala termica parchet gresie faianta obiecte sanitare noi usa metalica la intrare racordata la utilitati. Pret 32 475 e cu TVA;

Detalii suplimentare

Garsoniera comoda in Sectorul 3

Garsonierele din Ansamblul Palladium residence sunt solutia ideala pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc o locuinta intima, cu o suprafata care satisface nevoile proprietarilor, mai ales daca acestia sunt tineri, care au o viata activa si doresc o locuinta aproape de oras.

In afara de proximitatea fata de punctele de interes ale sectorului 3, proiectul Palladium ofera acces la mijloade de transport in comun (statia de metrou “Nicolae Teclu”, tramvai 23, 27, 40, masinile 246 si centre taxi). In ansamblu proprietarii se pot bucura de spatii verzi, locuri de joaca pentru copii si locuri de parcare.

Garsoniera se preda cu utilitati complete, bransate individual, finisaje la cheie, incalzire proprie cu centra termica si calorifere. Sunt disponibile si variante de mobilier de la furnizorul agreat, care se achizitioneaza la alegerea clientului (cu o reducere de 20% din pretul total).

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 5 min.
Anghel Saligny 19 min.