41.300 €

Metrou Berceni

  • Suprafata 57 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 5
  • Dimitrie Leonida ...14 min.
Popesti - leordeni, 18 iul, 11:19

Descriere anunt

Metrou Berceni,

garsoniera spatioasa cu terasa de 19 mp cu acces rapid spre metrou. Are o supr. totala de 57.75 mp. Blocul este prevazut cu lift, are centrala proprie.

Pretul este de 41.300 euro Tva 5 % inclus.

Detalii suplimentare

Garsoniera este situata intr-un ansamblu situat la doar cateva minute distanta fata de statia de metrou Berceni cu acces rapid si catre alte mijloace de transport in comun.Garsoniera are o compartimentare decomandata cu o suprafata utila de 57.75 mp.

Este formata din: camera spatioasa de 22.45 mp, bucataria separata de 8.85 mp, hol mare 2.90 mp, baie complet utilata cu obiecte sanitare moderne si o terasa de 19.65 mp. Locuinta este disponibila la etajul 5 intr-un bloc cu regim de inaltime P+5 Etaje si se vinde “la cheie” cu finisaje moderne: tamplarie PVC Salamader, parchet laminat, gresie si faianta din import, usi de interior, usa de intrare este dotata cu multiple sisteme antiefractie, calorifere din otel si centrala termica in condensatie de 24 kW conform noilor norme in viguare, videointerfon. Imobilul are o structura pe cadre din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, iar compartimentarile interioare sunt executate cu caramida de 12 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm. Vecinatati: Sos. Berceni, Metrou Berceni/ DimitrieLeonida, magazine si centre comerciale: Metro, Auchan, Lidl, Mega Image, Profi, Penny, Sun Plaza, Jumbo etc. Mijloace de transport in comun. Imobilul este dotat cu lift silentioas electric si sunt bransate la toate utilitatile orasului. Pretul garsonierei este de 41.300 Euro! Pentru plata integrala in avans se ofera reducere de 5%

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 14 min.