35.900 €

Metrou Berceni, facilitati zonale, diverse oferte

  • Suprafata 38 mp
  • Decomandat
  • Dimitrie Leonida ...14 min.

Descriere anunt

Metrou Berceni, facilitati zonale, diverse oferte,

garsoniera 42 mp-30 m de metrou Berceni, 41500 e, gars 38 mp, 5 min metrou Berceni, 35900, gars 38 mp, 8 min, metrou Berceni, dezvoltator, comision 0, tva inclus, multiple facilitati zonale, diverse oferte.

Detalii suplimentare

Preturile ofertate sunt pt plata cash. Pt plata cu credit se aplica pretul de lista.

Garsoniera 41500euro cu o suprafata utila de 42 m-Ideala pentru investitie intr-un ansamblu de locuinte situat la cca 50 metri distanta fata de metrou Berceni.

Garsoniera cu gradina 36900euro (34ut+22gra)-Ideala pentru investitie intr-un ansamblu de locuinte situat la cca 400 metri distanta fata de metrou Berceni.

Pe o raza de cca 300-800m fata de amplasarea imobilului intalnim toate facilitatile necesare unei familii pentru un trai modern, relaxat si comod, dintre care enumeram - multiple magazine alimentare si nonalimentare/ multiple supermarket-uri/ multiple fast food-uri/ multiple restaurante/ farmacii /saloane infrumusetare/ splatorii auto/ spalatorii haine/ gradinite s.a.m.d.

Imobile cu structura solida asigurate prin stalpi, cadre si grinzi de beton armat, exteriorul este placat cu sistem termoizolatie cu polistiren expandat de 10cm si finisaje de calitate atat pe casa scarii cat si partile comune. Compartimentare si pereti exteriori caramida porotherm, tamplarie PVC, tencuiala decorativa structurata si bransamente individuale utilitati.Finisaje- Usi interioare; Gresie si faianta in bucatarie, baie si hol, Parchet in living si in dormitoare; Zugraveala vinarom alb; Calorifere din otel; Instalatii incalzire "PPR" Baie mobiliata si utilata.

BUGETE GENEROASE PENTRU PERSONALIZARE APARTAMENT DUPA PREFERINTE!

BIROU VANZARI-DIRECT DEZVOLTATOR-TVA 5 %INCLUS.COMISION 0.

Poze cu titlu de informare.In stadiu de constructie.Stadiu actual-se pot vizualiza comparttimentarile.

Si alte oferte in zona.

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 14 min.