75.000 €

Lujerului PlazaResidence, Garsoniera Mobilata Lux 39mp Vanzare,75.000E

  • Suprafata 35 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 10 din 11
Bucuresti, 13 ian, 17:21

Descriere anunt

Lujerului PlazaResidence, Garsoniera Mobilata Lux 39mp Vanzare,75.000E

Va propunem spre vanzare o garsoniera noua, nelocuita, cu un design deosebit, situata intr-o zona linistita, in complexul rezidential Exigent Plaza Faza 3, zona Lujerului, ce dispune de o curte comuna generoasa, cu numeroase facilitati.

Garsoniera este situata la etajul 10 al unui imobil cu 11 etaje si dispune de o suprafata totala de 39mp, fiind foarte spatioasa si luminoasa. De asemenea, dispune si de un balcon de 2mp, ideal pentru o cafea servita de dimineata ori un pahar de vin la finalul zilei.

Aceasta se vinde complet utilata si mobilata LUX, cu electrocasnice si mobilier noi, de calitate, dupa cum se poate observa si din poze.

Garsoniera dispune de aer conditionat, centrala proprie, TV, masina de spalat, bucataria este echipata cu hota, combina frigorifica, plita si cuptor incorporate, spatiu de luat masa, iar baia dispune de cabina de dus walk-in si sistem de ventilatie.

Complexul dispune de paza 24/24, acces controlat prin bariera, curatenie zilnica si supraveghere video.

In imediata apropiere se afla si mijloacele de transport in comun: statia STB 137 si tramvai 8, 25 la 3 minute, metrou Lujerului la 10 minute de mers pe jos. De asemenea, la doar cateva minute de mers pe jos se afla Plaza Romania, Anchor Plaza, restaurante, sali de fitness.

Pentru detalii suplimentare despre aceasta proprietate si vizionari, nu ezitati sa ne contactati.