Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
58.000 €

garsoniera este situata stradala pe strada Turda, 1 minut Ion Mihalache, 10 minute Parcul Herastrau, etajul 6 din 10, bloc mixt, balcon inchis, bloc reabilitat, libera

Suprafata 33 mp An 1982 Semidecomandat Etaj 6 din 10
Bucuresti, azi, 09:55
...
13.500 €

vand garsoniera cf. 3, libera, cu imbunatatiri, toate actele, bl. stradal, foarte curat, se vinde cum e in poze, pret 13500 euro disc., bl. cu gaze, gazele sunt la usa,

Suprafata 17 mp Etaj 3 din 4
Bucuresti, ieri, 11:01

Anunt inactiv

Ion Mihalache - Garsoniera vedere panoramica, vecini linistiti!

58.000 €

Ion Mihalache - Garsoniera vedere panoramica, vecini linistiti!

58.000 €
Caracteristici
Suprafata 29 mp An 1986 Semidecomandat Etaj 5 din 8 M 17 min.
Descriere
Sa recunoastem-romanul nu-i multumit niciodata! Sa luam de exemplu romanul cumparator de locuinte. Asadar..
Daca sunt vecini multi-e galagie.
Daca sunt vecini putini-sunt costurile prea mari impartind la putini vecini.
Daca ai un bloc in fata-n-are vedere.
Daca n-are un bloc in fata- daca apare un bloc in fata?!?
Daca ai vecini in general-vecinii au bormasina.
Daca n-ai vecini-n-ai de la cine imprumuta o cana de zahar cand iti trebuie.
Daca e la bulevard locuinta-e prea multa galagie, prea multa poluare.
Daca e "printre blocuri"-nu ai statia RATB in fata blocului, nu ai magazinul preferat la scara si cele 2 minute in plus pe care le faci pana acasa, sunt o corvoada!
Daca e pe est-romanul vrea sa priveasca apusul.
Daca e pe vest-voia sa-si bea cafeaua la rasarit!
Daca e pe sud-e prea cald.
Daca e pe nor-e prea frig!
Daca e la etajul 7-e sus si are rau de inaltime sau frica de cutremur.
Daca e la etajul 1-e prea jos si nu are panorama. Plus ca se aude tot ce vorbesc oamenii pe strada.
Daca e bloc nou-sunt prost facute.
Daca e bloc vechi-e vechi.
Am surprins oare corect obiectiile generale? As zice ca da. Ok, fiti atenti aici. Daca pana acum obiectiile de mai sus au parut intr-un fel anume, cum veti reactiona la urmatorul anunt: VAND GARSONIERA CU VECINI LINISTITI! Cei mai linistiti! Mai linistiti de atat, nici ca se poate! Dar revin aici imediat.
Sa va spun detaliile tehnice intai. Asadar, se vinde garsoniera confort unu, semidecomandata, situata la etajul 5 al unui bloc cu 8 etaje construit in 1986, si recent anvelopat. Garsoniera are 32 mp din care 3 sunt de balcon. Are usa metalica de mare efect si termopan asa cum au pus cei cu reabilitarea. In rest, tot ce mai are este.. ei bine, nevoia de o renovare completa.
Dar, garsoniera se afla pe bulevardul Ion Mihalache 81, langa piata 1 Mai(intre Piata si Turda), la doua statii de tramvai de Piata Victoriei, la 12 minute de mers pe jos de Arcul de Triumf si intrarea in Herastrau, intr-una dintre cele mai frumoase, apreciate, scumpe si emblematice zone din capitala. Sau pe scurt, "la bogati".
Are statie RATB in fata blocului, are piata, are Mega Image-uri(bine, astea sunt oricum peste tot), are 41(aka metrou usor), are tren aproape daca vrei sa pleci la Sinaia, are potential de achizitie pentru ca e aproape de Agronomie si de Romano-Americana, dar si de birourile din Baneasa, din Expozitiei si din Bucurestii Noi. E buna de stundenti, dar si de tineri corporatisti sau proaspati angajati prin institutiile publice ce "colcaie" prin Piata Victoriei si adiacente.
Cam asta e ceea ce are de oferit. Aproape..

Asa, acum sa revenim la cele de mai sus. Va spuneam ca aceasta garsoniera are cei mai linistiti vecini. Genul ala care n-au bormasini si nici nu prea au cum sa le foloseasca. Genul de vecini linistiti, calmi, tacuti. Cu care te vezi de la geam, eventual va salutati in tacere, dar nu intrati in vorba. Genul care nu te intreaba de unde vii si nici cine e tipa sau tipul cu care ai veni aseara beat(a) acasa. Genul pe care "ii lasa rece" viata ta privata. Si care nici nu dau chefuri noaptea, nu cheama lautari..
Si daca nu v-ati prins inca din fotografii si nici din descriere, va anunt ca langa bloc este un frumos, verde si linistit cimitir. Fapt care va confera siguranta ca nu se va construi niciodata acolo un bloc care sa va rapeasca intimitatea, privelistea asta minunata spre apus si nici vederea panoramica ce cuprinde inclusiv bulevardul ce se vede splendid, dar de unde nu se aude nimic, ca esti suficient de departe.
Asadar, daca nu va sperie desenele animate cu Casper si daca intelegeti ca viata intr-un final tot acolo ne duce pe toti, eu va astept cu mare drag la vizionare. Aduc coliva!!!

Proprietate reprezentata exclusiv de RENET The Real Estate Network prin Daniel(care nu e Patriarh) Dobre. Comision 0% cumparator.
22 vizualizari 14 Jul, 16:30
Statii metrou
Basarab (M4) 17 min
Aviatorilor 18 min
Aviatorilor 18 min
Evolutia preturilor imobiliare in 1 Mai-Domenii
se incarca..
Anunt inactiv