43.810 €

Garsoniera spatioasa 41 mpu + terasa de 15mpu Titan 1 Decembrie 1918 Pallady

  • Suprafata 56 mp
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 6
  • Metrou Nicolae Teclu ...18 min.

Descriere anunt

Garsoniera spatioasa 41 mpu + terasa de 15mpu Titan 1 Decembrie 1918 Pallady

grasoniera spatioasa cu o suprafata de 41 mpu + o terasa de 15 mpu, foarte rara si greu de gasit, situata la etaj 5 din 6, cu o vedere de invidiat.

Ansamblul rezidential alcatuit din apartamente foarte spatioase si luminoase indiferent ca vorbim de garsoniere sau apartamente cu 2 sau 3 camere .

Accesul in bloc se face prin 2 intrari separate ,ce comunica una cu cealalta iar cele 2 lifturi faciliteaza accesul catre etajele superioare. Vasta experienta in domeniu dobandita de-a lungul anilor ne ajuta sa satisfacem cele mai variate nevoi ale clientilor.

Zona in care se afla ansamblul beneficiaza de toate utilitatile aferente sectorului 3,strazile fiind toate asfaltate,existand acces facil catre principalele puncte de interes (Auchan Titan,Ikea ,Jumbo,Dedeman,Jysk) cat si catre mijloacele de transport in comun (metrou,trenuri ,autobuz).

Ansamblul se afla in apropierea celor mai importante puncte de interes din partea de est a orasului (Piata Rm. Sarat , ParkLake Titan, Vitan Mall, supermarketurile Auchan si Kaufland), accesul rapid catre centrul orasului, dar si catre autostrada A2 Bucuresti Se va vinde complet finisata si racordata la utilitatile sectorului 3 , canalizare , gaze naturale , apa , curent electric .

Locuinta va fi complet finisata si dotata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru baie, tamplarie PVC , usa metalica, instalatii sanitare si electrice.

PRET CASH cu TVA inclus 46.000 eur / 70% avans

PRET CREDIT cu TVA inclus 48.300 eur / 15% avans

Comision 0%

Parcare descoperita 4.000 euro

Parcare subterana 7.000 euro

Parcare subterana cu sistem KLAUS 10.000 euro

Gradinite si scoli in apropiere-

Gradinita nr. 160

Gradinita nr. 193

Gradinita Nursery

Scoala gimnaziala nr. 149

Scoala Gimaziala nr. 116

Colegiul tehnic Costin D. Nenitescu

Termen de finalizare AUGUST 2020.

Momentan preturile apartamentelor din acest ansamblu beneficiaza de o reducere de 5 %. Reducere valabila pt luna Ianuarie

Va asteptam la vizionari !

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Nicolae Teclu 18 min.