33.725 €

Garsoniera la 2 minute de metrou Berceni, gata de mutare

  • Suprafata 30 mp
  • An 2019
  • Etaj 4 din 4

Descriere anunt

Garsoniera la 2 minute de metrou Berceni, gata de mutare

Oferta lunii iunie!

Oferim spre vanzare o garsoniera cocheta , gata de mutare situata intr-un ansamblu rezidential nou, construit dupa cele mai inalte standarde din domeniul constructiilor.

Imobilul se afla in imediata proximitate a statie de metrou Berceni (maxim 2 minute de mers pe jos).

Finisajele de foarte buna calitate sunt la alegerea cumparatorului (dezvoltatorul isi doreste ca fiecare client sa isi poata personaliza imobilul)

Finisaje si dotari ale locuintei incluse in pret: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC Low-e 4 anotimpuri cu glafuri metalice exterioare, calorifere din otel, centrala termica proprie 24 kW, usi de interior si usa metalica la intrare cu multiple sisteme antiefractie.

Imobilul respecta ultimele norme in domeniul constructiilor, este construit pe structura de cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, compartimentarea exterioara si cea interioara este realizata din caramida Porotherm si este izolat cu polistiren expandat de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

Se accepta orice modalitate de plata: cash, credit ipotecar, prima casa.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, va oferim gratuit consultanta financiara in relatia cu banca.

Pozele sunt cu titlu de prezentare!

Reper: Popesti-Leordeni - Metrou Berceni

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon